• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa i Real dogovorili datum, Primera im poručila: "Klasiko" NE MOŽE tad!

Autor mondo.rs

Ima li kraja ovoj situaciji oko najveće utakmice španskog fudbala?

Zašto jednostavno kada može komplikovano? Prvi "Klasiko" u sezoni daje mnogo glavobolja svima u španskom fudbalu, a o njemu bi moglo da se još dugo piše.

Nakon što je prethodne sedmice i zvanično bilo odloženo odigravanje utakmica Barselona - Real Madrid, sada se još uvek ne dolazi do rešenja kada će taj meč biti odigran.

Možda će vas zanimati

Okršaj dva najveća španska kluba trebalo je da bude odigran predstojećeg vikenda, 26. oktobra, ali je zbog političke situacije u Kataloniji odlučeno da se meč odigra u nekom drugom terminu.


Razlog za to su bili nemiri na ulicama Barselone i strahovanje da bi neredi mogli da se prenesu na tribine "Nou Kampa", na meču protiv ljutog rivala iz Madrida.

Tada je doneto rešenje da se meč odloži za decembar, a u sredu su Barselona i Real Madrid napravili dogovor da se utakmica odigra 18. decembra.

Razlog za baš taj datum je 1. kolo Kupa kralja, u kojem ne učestvuje nijedan od dva kluba, ali taman kada su pomislili da su našli rešenje, oglasila se Primera!

Čelnici "La Lige" su protiv odigravanja utakmice 18. decembra, jer se radi o sredi, a ne vikendu! Primera insistira da se meč igra u subotu ili nedelju, kako bi se maksimalno iskoristila marketinška moć "Klasika".

Oni su se saopštenjem i obratili javnosti tim povodom. Za to vreme, navijači će još morati da sačekaju ne bi li saznali kada će jedan od najglamuroznijih derbija na svetu biti odigran.

Povezane vijesti

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC