• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremaju li se promjene u Breši - Nekadašnji selektor Italije prvi "pik"?

Autor mondo.ba

Iako je predsjednik Masimo Ćelino najavio da Eugenio Korini ima punu podršku, jasno je da bi trener Breše mogao da plati ceh izuzetno lošim rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A.

Nekadašnji selektor Italije Ćezare Prandeli (62) mogao bi na klupi Breše da zamijeni Eugenija Korinija, koji je u dosadašnjih osam utakmica uspio da ostvari samo dva trijumfa, uz čak pet poraza.

Posebno je bio bolan posljednji neuspjeh, u kojem je Breša više od sat vremena imala vođstvo u gostima protiv Đenove, ali je na kraju tim za koji je na klupi debitovao Tijago Mota slavio 3:1.

Možda će vas zanimati

Mediji sa Apenina pišu da bi ceh zbog loših rezultata mogao da plati upravo Korini, mada predsjednik Breše Masimo Ćeloni tvrdi kako aktuelni "šef" ima punu podršku rukovodstva kluba.

"U potpunosti sam na strani trenera Korinija, jer razumijem situaciju u kojoj se ekipa nalazi", istakao je prvi čovjek Breše, koja je ove godine izbroila povratak u najviši rang italijanskog fudbala.

Italijanski mediji prenose da su kontakti sa Prandelijem već uspostavljeni i da bi iskusni stručnjak, koji je posljednji angažman imao u Đenovi, vrlo brzo mogao da naslijedi aktuelnog kormilara Breše.

"Poraz od Đenove zaista je bio neugodan, ali još vjerujem u Korinija, tako da nisam uopšte nisam kontaktirao sa drugim trenerima", naglasio je Ćelino.

Ipak, Breša je trenutno u zoni ispadanja i jasno je da će klub sa stadiona "Mario Rigamonti" morati nešto ta mijenja ako ne želi u Seriji A "plesati" samo jednu sezonu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC