• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat se pravio da "nije čuo" rasiste, Baloteli mu poručio: Stidi se!

Autor mondo.rs

"Stidite se šta se to napravili u društvu vaše djece, žena, roditelja i prijatelja", napisao je povrijeđeni Mario Baloteli.

Novi slučaj rasizma u Italiji, ko zna koji u 2019. godini. Još jednom - 2019. godini!

Navijači kluba iz "grada ljubavi", Verone, vrijeđali su na rasnoj osnovi napadača Marija Balotelija iz Breše ružnim "majmunskim kricima", pa je Italijan pobjesnio na njih i ispucao loptu na tribine. Od bijesa je zaplakao i krenuo ka svlačionici...

Možda će vas zanimati

Saigrači i igrači Verone ubijedili su ga da ostane na terenu i igra dalje, pa se meč nastavio poslije pet minuta - ne i polemika.

Hrvatski trener na klupi Verone, Ivan Jurić, kazao je poslije meča da se ne plaši da kaže da NIJE bilo rasističkih uvreda, odnosno da su navijači Balotelija provocirali samo zviždanjem i sarkastičnim skandiranjem.

Snimci sa lica mjesta to demantuju, a vrlo brzo je i Mario Baloteli čuo riječi Jurića.

"Hvala mojim kolegama na terenu za solidarnost koju su pokazali i hvala navijačima na porukama podrške. Hvala vam svima iz srca. Pokazali ste da ste pravi ljudi, a ne kao oni koji negiraju šta se dogodilo i uopšte ih dokazi ne zanimaju", napisao je Mario Baloteli.

"Neka bude stid one koji su oponašali majmunske krike. Stidite se šta se to napravili u društvu vaše djece, žena, roditelja i prijatelja. Stidite se i vi koji ste to dematovali".

Podsjetimo, prethodne slučajeve rasizma u Italiji tamošnji savez rješavao je blagim novčanim kaznama, pa neće biti iznenađenje ako se tako završi i ovaj skandal u Veroni. Nema sumnje da Italijani nisu spremni da se suoče sa rasizmom...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC