• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Verone vrijeđali, Baloteli OTIŠAO!

Autor mondo.rs

Sve su glasni kampanje protiv rasizma, ali izgleda da to nije dovoljno efikasno sredstvo. Zbog problema sa domaćim navijačima danas je prekidan meč Verone i Breše.

 Mario-Baloteli-rasizam-Verona-Bresa-Serija-A Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Kada u naslov neke vijesti stavite Marija Balotelija, obično se prvo pomisli da je on uradio nešto neobično, ponekad čak i previše ludo. Ovoga puta to nije slučaj, Baloteli je junak u priči koju vam pričamo.

Navijači Verone su nekoliko minuta nakon početka drugog dijela meča počeli da vrijeđaju napadača gostujućeg tima. Rasizam na djelu, uvrede kakve niko ne bi trebalo da trpi zbog različite boje kože. I Mario nije želio da trpi.

Možda će vas zanimati

Fudbaler Breše je prvo ispucao loptu na tribine, a zatim se okrenuo i izašao sa terena. Iako su za njim poletjeli saigrači, ali i protivnički fudbaleri, svi u namjeri da ga zaustave i da se fudbalska utakmica nastavi, bio je siguran u svoju odluku. Baloteli je riješio da na ovaj način skrene pažnju na problem.

Sudija mu je pokazao žuti karton zbog napuštanja terena, što je po pravilima i morao da uradi. Prekinuo je meč, takođe po pravilima, na nekoliko minuta, dok se uvrijedljivo skandiranje na stadionu nije stišalo. Sa razglasa je nekoliko puta išlo upozorenje, a zatim se ponovo igrao fudbal.

Podsjećanja radi, prethodnog ljeta se Mario Baloteli dovodio u vezu sa nekoliko italijanskih klubova, a među njima je bila i Verona. On je tada odlučio da eliminiše taj tim kao potencijalnu destinaciju za nastavak karijere zbog rasističkih ispada navijača iz grada Romea i Julije.

Mario Baloteli je ostao na terenu i igra i u nastavku susreta. Ekipa Verone ima prednost od 1:0, a jedini strijelac na meču je bio napadač Salsedo Mora.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC