• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo kupuje još jedan klub! Engleska skupa, probaće u Portugalu

Autor mondo.ba

Ronaldo Nazario da Lima, bivši slavni brazilski fudbaler, najavio je da je u potrazi za još jednim klubom koji želi da kupi i to u Portugalu nakon što je postao vlasnik 51 posto dionica španskog prvoligaša Valjadolida.

Ronaldo je na konferenciji Veb Samit u Lisabonu, koja je okupila kompanije koje oblikuju globalnu tehnološku industriju, objasnio zašto je odlučio da kupi 51 odsto vlasničkog udjela u Valjadolidu.

"Jednog dana bio sam u Rusiji i primio sam poziv od nekoga ko je povezan s Valjadolidom. To je bilo ono što sam tražio, klub s velikom istorijom, sat i četrdeset minuta udaljen od Madrida. Drugi faktor je bila cijena. To je klub star 90 godina, s mnogo godina u prvoj diviziji, uz to jedini klub u gradu s 300.000 ljudi. Bila je to odlična prilika za mene i odlučio sam da uživam. Nikad nisam mislio da ću toliko patiti za vikend, ali dobro smo. Veoma sam zadovoljan klubom", rekao je 43-godišnji Ronaldo, a prenijela agencija "Anadolija".

Možda će vas zanimati

Nekada jedan od najboljih napadača svijeta otkrio je i da želi kupiti još jedan klub u Portugalu.

"Tražio sam klub koji bih mogao kupiti. Već sam gledao u Engleskoj, u drugoj diviziji. Prvi je bio jako skup pa i drugi takođe. Gledao sam u Portugalu, ali još uvijek tražim", naglasio je bivši brazilski reprezentativac.

Ronaldo je profesionalnu karijeru počeo 1993. godine u Kruzeiru, a završio 2011. u Korintijansu. Osim za brazilske klubove, igrao je za evropske velikane PSV Ajndhoven, Barselonu, Inter, Real Madrid i Milan. Za reprezentaciju Brazila, s kojom je bio svjetski šampion 1994. i 2002. godine, odigrao je 98 utakmica i postigao 62 gola.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC