• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo nije razočaran: Dobro je da smo izbacili Mančester iz glave

Autor mondo.rs

Trener Partizana posle poraza na "Old Trafordu" svestan kvalitetan protivnika.

Savo Milošević nije bio razočaran porazom Partizana u Mančesteru.

Crno-beli su na "Old Trafordu" savladani 3:0, ali njihov trener zna šta su prioriteti za njegov tim u ovom trenutku

"Videli su svi pravu snagu ovog tima i jako je teško izaći na kraj sa takvim ekipama. Žao mi je što smo prva dva gola praktično poklonili bespotrebno, ali to se dešava, jako je teško zadržati koncentraciju kada je adrenalin takav i veliki pritisak. Nemam šta da zamerim momcima. Ovo je veliko iskustvo za nas. Sa druge strane, izuzetno mi je drago da smo konačno završili sa Mančesterom i da izbacimo to iz glave i da se fokusiramo na one stvari u kojim će rezultati biti malo realniji", kaže Milošević za TV Arenasport.

Partizan nije imao pravih šansi da ostvari bolji rezultat na "Old Trafordu", a trener Partizana nema dilemu šta je razlog za to.

"Mislim da smo mogli i malo bolje danas, ali je ovo sigurno veliko iskustvo. Presudio je kvalitet Mančestera, a grešaka je bilo i uvek ih ima. Napravili smo ih malo više, ali je to normlano u ovakvim utakmicama gde je nivo znatno viši u odnosu na ono što smo mi do sada igrali. Teren je izuzetno brz, brži i od našeg u Beogradu, naročito kada je druga ekipa navikla na takvu vrstu igre",
ističe Milošević.

Crno-beli će u poslednji dva kola igrati protiv AZ Alkmara u Holandiji i Astane u Beogradu i u tim mečevima će morati da traže put ka plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope.

"Na nama je da damo maksmimum da probamo da pobedimo u te dve utakmice. Ali isto tako, moramo konačno da prebacimo fokus i na naše prvenstvo jer tu sigurno možemo daleko bolje. Moramo biti zadovoljni na ono što smo prošli sve u Evropi od juna meseca, ali moramo i bolje u ligi", zaključio je Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC