• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović nema problem sa Zidanom: Dao mu "produženo" zbog prepona!

Autor mondo.rs

Real Madrid je napravio zbrku pošto nije odmah saopštio da je i Jović povređen..

Luka Jović se iznenada nije našao na spisku igrača koje Zinedin Zidan vodi na gostovanje Eibaru (subota, 18.30), a s obzirom na to da uoči utakmice nije bilo informacija o tome da je povređen - počelo je da se spekuliše da je izgubio poverenje trenera.

Dobra vest je da - nije. Nema problema između Jovića i Zidana, pošto su novinari madriske "Marke" u međuvremenu otkrili da je razlog povreda.

Možda će vas zanimati

Naime, Jović se na poslednjem treningu pred utakmicu sa Eibarom požalio na bol u preponama (drugi izvori navode i kuk), a Zidan nije želeo da rizikuje i odlučio je da srpskom napadaču da "produženi odmor" do narednog kola.

S obzirom na to da Jović nije ni na spisku Ljubiše Tumbakovića za mečeve protiv Luksemburge i Ukrajine, to znači da će bez utakmice u nogama biti sve do 23. novembra.

U klubu veruju da će taj period biti dovoljan da Jović reši problem koji ga muči, što je druga povreda koju je već doživeo od dolaska u Madrid, a zanimljivo je i da su tokom ove sezone u Realu već bili povređeni gotovo SVI igrači.

Postavlja se pitanje i priprema koje je klub prošao tokom leta, ali i medicinskog osoblja u koje će sigurno biti "uprte oči" zbog toliko problema sa povredama.

Jović je inače 30. oktobra postigao svoj prvi gol u dresu Reala protiv Leganesa, ali je potom odigrao još samo osam minuta protiv Betisa. Na utakmici protiv Galatasaraja (6:0) u Ligi šampiona uopšte nije ulazio u igru.

Videćemo da li će posle pauze povratiti formu iz Frankfurta...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC