• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beron posle Reala: Nismo ih "prelomilI", ali još ništa nije izgubljeno

Autor mondo.rs

Amerikanac žali za neiskorišćenim naletom Zvezde, ali napominje da je sezona tek počela.

 Crvena zvezda - Real Madrid 60:75 Beron posle Reala: Nismo ih "prelomilI", Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je izgubila od Real Madrida 75:60, ali je posle tri četvrtine izgledalo da bi tim Andrije Gavrilovića mogao da iznenadi Real Madrid.

U toj deonici je briljirao Bili Beron, postigavši devet od svojih 17 poena, ali to nije bilo dovoljno.

Možda će vas zanimati

"Nadao sam se da ćemo ih tom trećom četvrtinom "prelomiti" i imati malo više vere u sebe. Oni su sjajan tim i znali smo da će se rastrčati. To su i uradili u četvrtoj četvrtini i tada su prelomili meč. Imali smo momentum na našoj strani, bili smo agresivni, ali ako ne uspete da "prelomite", oni će vas kazniti", rekao je Beron.

Zvezda je treću četvrtinu dobila rezultatom 25:16, ali u prvih pet minuta poslednje deonice nisu uspeli da postignu nijedan poen.

"Oni su vršili velik pritisak, ali i mi smo promašili neke šuteve. Trebalo je da zadržim "papučicu na gasu" i u završnici kao u trećoj četvrtini, ali i oni imaju sjajnog trenera. Pablo (Laso, prim. aut.) je odličan trener i zna šta radi. Prostudiraćemo ovaj meč."

Crvena zvezda je tako zabeležila i peti poraz posle sedam kola u Evroligi, ali Beron na taj skor ne gleda previše negativno.

"Nema stajanja, to je lepota sporta. Imali smo teških prvih sedam utakmica, ali sada moramo da se okrenemo Igokei u ponedeljak i nastavimo da radimo. Ovo je samo jedan poraz protiv stvarno dobre ekipe. Frustrirajuće je jer mislim da smo ih imali u jednom trenutku. Ništa nije izgubljeno, i dalje ima dosta vremena za nas da napredujemo", kaže Amerikanac.

Beron napominje da je borbena igra način na koji Zvezdi može da pobeđuje evroligaške timove i da je to njihova realnost.

"Držimo sve protivnike na malom broju poena. Real je postigao samo 33 poena u prvom poluvremenu, mislim da je to prilično dobro. Moramo da se "naradimo", neke utakmice će biti ružne, ali tako moramo da pobeđujemo."

Crveno-beli ostaju jedan od šest timova koji imaju jednu ili dve pobede u dosadašnjem delu Evrolige, a Beron ističe da do kraja regularnog dela sezone ima još mnogo da se igra.

"Još uvek je novembar i sezona ide sve do aprila. Imali smo sedam vrlo teških utakmica koji mogu da se plasiraju u plej-of, zato ne mislim da je išta izgubljeno", zaključio je Beron.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC