• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savladali Arsenal, pa se raspričali: Rodžers i Vardi o početku sezone

Autor mondo.rs

Fudbaleri Lestera su po treći put uzastopno savladali Arsenal na svom terenu u ligaškim mečevima. Taj rezultat im je donio drugo mjesto na tabeli.

Ekipa Pepa Gvardiole igra sutra protiv Liverpula, a to znači da bi Lester mogao da ostane na drugoj poziciji i tokom predstojeće pauze. Pobeda nad Arsenalom ih je dovela skoro do vrha, da budu najbliži pratioci Liverpula.

Od kako je u klub stigao Brendan Rodžers, Lester igra u neverovatnoj formi. Postali su razigrani, mnogo trče i njihovi ofanzivci su itekako kreativni. To pokazuju rezultati koje bilježe u prvenstvu ove sezone.

Možda će vas zanimati

 Pobjeda nad Arsenalom im je omogućila skok, ali su ''Lisice'' još uvijek oprezne. Trener ovog tima, ali i najbolji igrač ekipe, pozivaju na oprez jer je sezona još uvijek na početku. Sudeći po razmišljanjima Rodžersa i Vardija, posao tek treba da se obavi.

Nekadašnji trener Liverpula, a kasnije i osvajač brojnih trofeja sa Seltikom, smatra da je njegova ekipa igrala odlično na današnjem meču.

''Ovo je bio veoma fokusiran tim, sa odličnom defanzivom i smatram da smo kontrolisali utakmicu. Arsenal može da vam naškodi, ali smo odigrali dobar meč. Dobro nam ide za sada, igrači su shvatili da mogu da pobijede bilo kog protivnika. Pokazali smo kvalitet i strpljenje, pa smo osvojili tri važna boda.''

Džejmi Vardi je ponovo pobjegao Abrahamu na listi strijelaca. Napadač Čelsija je danas tresao mrežu, ali je iskusniji napadač upisao gol i asistenciju kasnije, na meču protiv Arsenala.

''Igram u najboljoj formi u životu. Ima još dosta utakmica ispred nas. Trudimo se da učimo, da se prilagodimo novoj taktici. Kreativnost koju imamo nam daje prednost za svaku utakmicu. Svi uživamo nakon velikih pobjeda.''

Golman ''Lisica'' Kasper Šmajhel smatra da je njegova ekipa pokazala sve kvalitete koje posjeduje i da je dobar start sezone veoma u fudbalu. Nakon današnje pobjede Lester ima 26 bodova nakon 12 odigranih kola, što je njihov najbolji rezultat u istoriji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC