• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldu ipak ne smeta odluka Sarija: Teška utakmica, važna pobjeda!

Autor mondo.ba

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo oglasio se po prvi put nakon što je napustio torinski stadion prije kraja utakmice sa Milanom (1:0) u kojoj je zamijenjen, ali će po navodima italijanskih medija, da izbjegne novčanu kaznu.

Kristijano Ronaldo je prije posljednjeg sudijskog zvižduka napustio duel s Milanom, nakon što je trener crno-bijelih Mauricio Sari odlučio da zamijeni Portugalca.

Ta odluka se pokazala ispravnom s obzirom da je "rezervista" Paulo Dibala postigao pobjedonosni pogodak u dvoboju sa "rosonerima" u nedjelju uveče u Torinu.

Možda će vas zanimati

Sari je poslije susreta branio Ronalda rekavši da može zahvaliti "broju sedam" za doprinos pobjedi jer je nastupio uprkos bolovima.

Razumljivo, svjetski mediji su u tom činu vidjeli "probleme" na relaciji trener - igrač, ali je tridesetčetvorogodišnji Portugalac porukom na "Instagramu" stavio tačku na spekulacije da nešto ne štima u taboru torinskih crno-bijelih.

"Teška utakmica, važna pobjeda",napisao je Kristijano na ovoj društvenoj mreži bez ikakvog pominjanja kontroveznog izlaska sa terena.

Italijanski mediji prenose da Ronaldo neće biti novčano kažnjen iako je prekršio pravila i napustio stadion prije kraja utakmice.

Napadač Juvea će se sada pridružiti selekciji Portugala za novembarski prozor u kvalifikacijama za EURO 2020 protiv Litvanije i Luksemburga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC