• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča Sterlinga i Gomeza: Englezi u haosu pred Crnu Goru i tzv. Kosovo!

Autor w rs

Počeli su na "Enfildu", nastavili čim su se sreli danas u skupocjenom centru "Park Sent Džordž" u Bartonu.

"Kačenje" započeto na "Enfildu" u nedjelju uveče, Rahim Sterling i Džo Gomez nastavili su dan kasnije čim su se sreli u trening bazi reprezentacije Engleske, u Bartonu!

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula nasrnuli su danas jedan na drugog u svlačionici skupocjenog trening centra "Park Sent Džordž" zbog čega su, piše "Daily Mail", šokirani reprezentativci "albiona" morali da ih razdvajaju i sprečavaju ozbiljnu tuču.

Možda će vas zanimati

Povod za kavgu navodno je bila fora na račun ekipe Pepa Gvardiole, koju je Gomez ispričao praktično čim je ušao u svlačionicu.

Sterling mu je, navodi popularni londonski tabloid, "sočno" odgovorio i tu su već stvari izmakle kontroli.

Nezadovoljan aktuelnim rezultatom, ali i odbijanjem mladog štopera Liverpula da mu preda loptu u ruke tokom upečatljive pobjede lidera nad šampionom od 3:1, Sterling se zaletio na 18 centimetara višeg kolegu iz reprezentacije i doživio da ga Gomez bukvalno podigne od zemlje i "skloni u stranu".

To ratobornom dribleru rođenom na Jamajki nije bilo dovoljno, pa se unio se u facu rezervisti domaćeg tima, nakon čega je Gomez "iskulirao" novi fizički kontakt i potom mirnim korakom nastavio ka sredini šesnaesterca. To se posebno dopalo navijačima na tribinama, koji proslavljaju svaki Sterlingov loš potez od dana kada je odlučio da napusti matični klub i pojača redove rivala sa "Etihada".



Sterling i Gomez mimoišli su se na ljeto 2015. na kapiji stadiona na Mersisajdu. Dvije i po godine stariji krilni napadač otišao je u Mančester za 64 miliona evra istog meseca kada je tadašnji menadžer "redsa" Brendan Rodžers doveo snažnog tinejdžera iz redova Čarltona za pet miliona evra.

Saigrači su postali tek u novembru 2017, kada je Gomez dobio prvi poziv u seniorsku reprezentaciju Engleske, međutim do danas nisu toliko često bili na istoj strani, jer je 22-godišnjak iz Ketforda nastavio da "kuburi" sa teškim povredama i zabilježio svega sedam nastupa u bijelom dresu u međuvremenu.

Kad već nisu prijateljstvo, razvili su netrpeljivost u nacionalnom timu, koja je buknula prvog dana priprema za mečeve sa Crnom Gorom i takozvanim Kosovom u finišu kvalifikacija za EURO 2020.

S obzirom na to da je Englezima potreban bod da se i formalno upišu među 24 učesnika narednog šampionata kontinenta, čije je finale zakazano za 12. jul na "Vembliju", za selektora Gareta Sautgejta veći izazov biće smirivanje strasti između dvije "usijane glave", jer bi dodatna polarizacija među reprezentativcima mogla da ima trajne posljedice za tim.

Sautgejt je za susret sa Crnogorcima u Londonu u četvrtak uveče i selekcijom Kosova u Prištini tri dana kasnije pozvao dvojicu Gvardiolinih i četvoricu fudbalera koje predvodi Jirgen Klop.

U konkurenciji su još Džon Stons iz plavog, odnosno Trent Aleksander-Arnold, Džordan Henderson i Aleks Okslejd-Čemberlejn iz crvenog tabora.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC