• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola teško podneo poraz, pa ''čestitao''

Autor mondo.rs

Ekipa Mančester sitija je izgubila derbi od Liverpula, a Gvardiola se nije baš gospodski poneo na kraju susreta.

Pobeda Liverpula na Enfildu (3:1) znači da će prošlogodišnji vicešampion novembarsku pauzu dočekati sa devet bodova više. Iza njih su Lester i Čelsi, a tek onda, na četvrtoj poziciji, ekipa Mančester sitija.

Građani su danas poraženi od Liverpula, nadigrani su i tek su na trenutke uspevali da uspostave kontrolu nad utakmicom. bilo im je mnogo teže nego u prošlosezonskim utakmicama, kada su stigli do titule.

Možda će vas zanimati

Prvi gol na meču postigao je Fabinjo već u 6. minutu. Ovoj situaciji prethodio je sporni momenat u kaznenom prostoru domaćeg tima, kada je lopta pogodila u ruku Aleksander-Arnolda. Igra se nije prekidala, a na suprotnoj strani, u istoj akciji, postignut je gol.

Žalili su se ''Građani'', Majkl Oliver je dobijao signal iz VAR sobe, ali odluka se nije menjala. Prednost za Liverpul. Možda je sporan i drugi gol, kada je mančester siti tražio da se vidi da li je Salah bio u ofsajdu kada mu je upućen centaršut, ali tada nije ni pozvana tehnologija u pomoć.

Za kraj, još jedno igranje rukom Aleksander-Arnolda. Ovo je bilo još očiglednije, pri rezultatu 3:1, ali ponovo nije uvažen prigovor klupe ''Građana''.

Zbog svega što se dešavalo, Pep Gvardiola je bio previše ljut. Na kraju susreta je prišao da se pozdravi sa sudijskom trojkom. Snimak koji se ubrzo pojavio na internetu pokazuje da mu je poraz teško pao.

Ovakvo ponašanje španskog trenera moglo bi da naiđe i na kaznu u narednim danima. Pokazao je nepoštovanje ovim ''zahvaljivanjem'' sudijama, a fudbalska asocijacija nekada ume da bude rigorozna. Gvardiola se Oliveru i pomoćnicima obratio rečima ''Hvala vam, mnogo vam hvala. Hvala.'', pre nego što je napustio teren.

Siti je u prvih 12 kola sezone osvojio 25 bodova što je najlošiji start sezone za Pepa Gvardiolu u nekoj od prvih liga. On je vodeći Barselonu, Bajern i svoj sadašnji klub uvek uspevao da osvoji više bodova nego što je to sada slučaj.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC