• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović po povratku u Zrinjski: Krećemo od nule, fokus na Borac u Banjaluci

Autor mondo.ba/Fena

Nakon sedam sezona koje odigrao u dresu Zrinjskog kao fudbaler, Mladen Žižović u utorak se vratio među "plemiće", ovoga puta u ulozi glavnog trenera.

Po njegovim riječima, u Mostar se vraća maksimalno motivisan i željan novih izazova.

"Apsolutno sam motivisan i željan izazova. Da nisam ostao bih u nekoj svojoj 'zoni komfora' gdje sam navikao raditi zadnjih dvije i po godine gotovo bez pritiska. Međutim, želim više, želim bolje, zajedno s klubom, igračima i navijačima, da napravimo ono što će obradovati sve navijače Zrinjskog", izjavio je Žižović koji je prije povratka u Zrinjski vodio Radnik iz Bijeljine.

Možda će vas zanimati

Upitan da prokomentariše šta je, po njegovim mišljenju, bio najveći problem Zrinjskog u dosadašnjem dijelu sezone, Žižović je odgovorio kako je u ovom trenutku nezahvalno ulaziti u neke dublje analize.

"Pratio sam igre Zrinjskog i ono što 'bode oči' je vrlo malo gostujućih pobjeda. U posljednje vrijeme bilo je i dosta povredao, ali ne bih rekao da su slabiji rezultati došli zbog izostanka nekog igrača. Moramo početi igrati onako kako igramo u Mostaru, odnosno kako je ova publika navikla da se igra prethodnih godina, da se kroz dobru igru dolazi do rezultata", istakao je novi strateg Zrinjskog.

Dodao je kako aktuelni kadar Zrinjskog definitivno ima kvalitet, ali ta kvalitet, po Žižovićevim riječima, mora se dokazati na terenu, a ne pričama.

"Nema starih zasluga, kako za mene tako ni za bilo koga drugoga. Samo oni igrači koji budu davali svoj maksimum na treningu, ti će i igrati. Mene ne zanimaju imena i prezimena, niti godine. Ko hoće i ko može prihvatiti ovaj izazov, ući će s nama u voz da krenemo dalje, a ko ne može... Znate kako to ide", poručio je Žižović.

Govoreći o planovima, Žižović je dodao da je u ovom trenutku maksimalno fokusiran samo na sljedeću prvenstvenu utakmicu, a to je gostovanje Zrinjskog u Banjaluci kod Borca 23. novembra, nakon reprezentativne pauze.

Za sada neće biti promjena u stručnom štabu u kojem do daljnjeg ostaju Nenad Gagro i Teo Krešić, trener golmana Feđa Kulagić i kondicioni trener Stjepan Likić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC