• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" Milivojević i Dmitrović oduševili đake u Mladenovcu

Autor w rs

Luka Milivojević i Mark Dmitrović su u sklopu akcije "Navijaj za Srbiju" u utorak posetili đake osnovne i srednje škole u Mladenovcu.

"Navijaj za Srbiju", akcija Fudbalskog saveza Srbije, posle Novog Beograda, fantastičnog dočeka i izazvanog delirijuma u dve osnovne škole, sada je u režiji naših reprezentativaca, Luke Milivojevića i Marka Dmitrovića, doživela nezaboravne trenutke u Mladenovcu u OŠ "Momčilo Živojinović" i Gimnaziji.

Srpski reprezentativci su prvo posetili OŠ “Momčilo Živojinović“, gde su ih dočekali direktorka Marina Mišić i nastavnica srpskog jezika Milena Macura. Kapiten Kristal Palasa i jedan od najboljih golmana španske Primere, "upali" su na čas engleskog, gde su ih dočekali iznenađeni pogledi, a onda aplauz oduševljenja.

Možda će vas zanimati

Poznavanje engleskog jezika za Milivojevića i Dmitrovića nije bio problem, a naši reprezentativci su sjajno dočekani i na času geografije. Selfiji, fotografisanje, autogrami, pokloni, dresovi, majice…


Dan koji se pamti, dan koji se ne zaboravlja.

Usledilio je odlazak u mladenovačku Gimnaziju, gde je naše asove sačekao direktor Aleksandar Cvetković. Sada je iznenađenje bilo na času fizičkog vaspitanja. Đaci su se pripremali za opštinsko takmičenje, a Luka i Marko su bili oduševljeni fudbalskim veštinama Sare Dimitrijević, učenice I/5, koja sjajno igra fudbal u konkurenciji dečaka.


Milivojević je zatim prihvatio izazov sa najboljim košarkašem Gimnazije, Urošem Vasilićem, učenikom III/2 . Gađali su trojke, a srpski reprezentativac pokazao je da pored fudbalske veštine, poseduje izuzetan dar za igru pod obručima.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC