• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Zvezde odlazi još jedan omladinac? Sporting nudi više od 2.000.000€

Autori mondo.rs Autori Sportski žurnal

Miloš Pantović bi Beograd vrlo brzo mogao da zamijeni Lisabonom.

Crvena zvezda je blizu da proda još jednog talentovanog fudbalera iz svoje škole. Nakon odlaska Alekse Terzića proteklog ljeta u Fiorentinu, a onda i Bogdana Jočića u Veronu, sada bi šampion Srbije mogao da ostane bez još jednog omladinca.

Kako piše "Sportski žurnal", Sporting iz Lisabona ozbiljno je "zagrizao" za Miloša Pantovića i spremni su da plate ne bi li ga doveli u svoje redove.

Možda će vas zanimati

U pisanju beogradskog lista navodi se da je portugalski velikan spreman da ponudi između 2.000.000 i 3.000.000 evra ne bi li obezbijedili Pantovićev potpis.

Ofanzivni vezista je prije nekoliko godina u Zvezdu stigao iz redova Vojvodine, a ove sezone je standardan u omladinskom sastavu kluba.

Pantović je odigrao sva četiri meča u Ligi šampiona za mlade timove i čak bio strijelac pobjedonosnog pogotka protiv Olimpijakosa (2:1).

Momak koji je tek ljetos napunio 17 godina pažnju šire javnosti stekao je kada je debitovao za seniorski tim Crvene zvezde u meču protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice u okviru 1/16 finala Kupa Srbije.

Tada je osim njega priliku dobio i Borislav Burmaz, a upravo je ovaj tandem pomogao omladinskom timu da u Ligi šampiona za mlade upišu sedam bodova u prva četiri kola.

Pantović je standardni član omladinske (U19) reprezentacije Srbije. Prije svega igra na poziciji lijevog krila, ali se dobro snalazi i na suprotnoj strani.

Kako se radi o pozicijama na kojima u ekipi Vladana Milojevića vlada strahovita konkurencija, crveno-bijeli bi već ove zime mogli da ostvare profit na igraču sa samo jednim nastupom u seniorskom timu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC