• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo uvjerava Kejna da ostane u Totenhemu: Ti si najbolji napadač Evrope

Novi menadžer Totenhema Žoze Murinjo odmah poslije dogovora o preuzimanju ekipe poslao privatne SMS poruke napadaču Spursa Hariju Kejnu s namjerom da ga privoli da ostane u sjevernom Londonu.

Svašta se dogodilo u londonskom timu u posljednjih nekoliko dana. Prvi čovjek "pevaca" Danijel Levi nije gubio vrijeme nakon što je otpustio Maurisija Poketina, već je na njegovo mjesto ekspresno postavio nekadašnjeg trenera Čelsija i Mančester junajteda.

A sada je na Murinju da, najprije, podigne moral igračima vicešampiona Evrope, da proba da unaprijedi igru i da počne da razmišlja o narednoj sezoni. Prema saznanjima pojedinih britanskih medija, Murinjo je ovo posljednje već počeo - navodno je, odmah poslije imenovanja za novog trenera Totenhema, poslao SMS poruke napadaču Hariju Kejnu, uvjeravajući ga da treba da ostane kako bi zajedno nešto postigli i da bi trebalo da potpiše dugoročni ugovor.

Možda će vas zanimati

Londonski "Tamjs" otkrio je i sadržinu tih SMS poruka. Glasila je: "Ti si najbolji napadač Evrope, ostani da osvajamo trofeje".

Totenhem ove sezone u Premijer ligi zauzima šokantno 14. mjesto, ispod Njukasla i Brajtona, i to pred subotnje gostovanje Vest Hemu, što je koštalo posla Poketina, iako je prethodne sezone stigao do finala Lige šampiona.

Kejn je nakon otpuštanja Poketina na društvenim mrežama izrazio zahvalnost za sve što je doskorašnji menadžer Totenhema učinio za njega.

"Zauvijek ću vam biti zahvalan što ste mi pomogli da ostvarim svoje snove. Doživjeli smo nevjerojatne trenutke u posljednjih pet i po godina koje nikad neću zaboraviti. Bili ste i moj menadžer, ali i moj prijatelj i hvala vam na svemu", napisao je napadač londonskog kluba.

Murinjo se, u međuvremenu, oglasio da ne može biti srećniji što je imenovan za trenera Totenhema (iako je svojevremeno govorio da nikada ne bi trenirao ovaj klub. Mada je govorio i da u Engleskoj može da radi samo u Čelsiju, pa je otišao na klupu Junajteda...).

"Šta mogu da obećam? Strast prema poslu, ali i strast prema mom klubu. Upoznao sam Toienhem u finalima kupova, na velikim mečevima i zadržao poštovanje jer mi je bilo na pameti da bih jednog dana mogao da postanem jedan od vas", izjavio je portugalski trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC