• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakitić ne prestaje da kuka, želi da ostane u Barseloni uprkos svemu

Autor mondo.rs

Saga traje mjesecima, naizgled je sve jasno, ali hrvatski internacionalac ponavlja jedno te isto...

Ivan Rakitić nikako ne može da se pomiri sa tim da je izgubio mjesto u timu Barselone. Nakon što se prošlog mjeseca žalio da mu je klub "oduzeo loptu", iako je sportski direktor Erik Abidal javno rekao da je hrvatskom internacionalcu rečeno da klub ne računa na njega kao prije. On se, međutim, nikako ne predaje.

"Želim da probam da preokrenem situaciju, koju ne razumijem. Ako ste tužni ili se osjećate loše, to morate da ostavite iza sebe. Ne znam šta će se desiti, ali nema boljeg mjesta za igru od Barselone", rekao je Rakitić, a prenijela Marka.

Možda će vas zanimati

On je ranije rekao da se osjeća kao da mu je "oduzeta lopta" jer voli da igra i želi da igra, ali je ove sezone tek dva puta bio u startnoj postavi: u septembru i u nedjeljnom derbiju protiv Atletiko Madrida, koji je njegov tim dobio 1:0.

Rakitić je prilično uporan u svojim izjavama, a ova saga traje od ljeta. Abidal je ranije otvoreno poručio igraču da je strateška odluka kluba da on ne igra i prebacio mu je da se ponaša nekorektno.

Te riječi kao da ne dopiru do njega.

"Ne razumijem situaciju jer hoću da igram. Želim da dam sve od sebe, imam još mnogo toga da pružim. Želim da uživam u tome da igram najbolje što mogu. Ako to može da bude ovdje, onda još bolje. Sada moram da postanem redovniji i da se popravim", rekao je 31-godišnji vezni igrač.

Barselona je u nedjelju pobedila na Vandi Metropolitano 1:0 majstorijom Mesija u finišu meča i tako zadržala prvo mjesto Primere.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC