• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa na zasluženom odmoru – "Na proljeće još jači"

Autor mondo.ba

Predsjednik Krupe najavljuje dodatna pojačanja u zimskom prelaznom roku. "Uvijek sam za dovođenje igrača koji će podići kvalitet ekipe“, kaže trener Zoran Marić.

Fudbaleri Krupe otišli su na zasluženi odmor poslije završene jesenje polusezone u Prvoj ligi RS koju su završili na prvom mjestu sa osam bodova prednosti nad prijedorskim Rudarom.

Možda će vas zanimati

 "Iza nas je veoma uspješna polusezona. Prošle godina Krupa je spletom okolnostinapustila Premijer ligu BIH, nakon toga nam niko nije davao velike šanse da možemo odmah da se vratimo, ali na dobrom smo putu. Odigrali smo odličnu sezonu i Krupa će sljedeće godine igrati Premijer ligu Odužila se polusezona, jedva smo čekali ovu pauzu da se malo odmorimo“, rekao je vezni igrač Krupe Nikola Dujaković.

U prošloj polusezoni bio je jedan od najzaslužnijih za lidersku poziciju na tabeli, a uprkos interesovanju nekih klubova i na proljeće ćemo ga gledati u dresu Krupe.

"Ugovorom sam vezan za Krupu, tu sam i maksimalno sa fokusiran prema Krupi, tu sam narednu polusezonu sigurno“, rekao je Dujaković.

Predsjednik kluba Draško Ilić na tradicionalnom ručku pred odlazak na pauzu rekao je da će uprava nastaviti da radi dok igrači odmaraju.

"Nakon ove uspješne polusezone pozdravljamo se sa našim igračima, momcima koji su najbolje prezentovali naš klub i naše ciljeve. Sada ćemo da se malo odmorimo, da se presložimo i razmislimo o eventualnim pojačanjima kako bi u proljećnom dijelu što prije obezbijedili povratak u Premijer ligu BIH, a onda se posvetili našim drugim poslovima, vezano i za rekonstrukciju travnjaka i izgradnju infrastrukture koja se zahtjeva za Premijer ligu BIH“, rekao je Ilić.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Prvi čovjek Krupe najavio je da će se Krupa pojačati u zimskom prelaznom roku.

"Mislim da smo mi realnog gledajući već premijerligaši. Siguran sam da u drugom dijelu sezone nećemo dozvoliti da budemo slabiji nego što jesmo . Sigurno ćemo pojačati ekipu. Jednim dijelom napravićemo rekonstrukciju igračkog kadra, već želimo da sve selekcije pripremimo za povratak tamo gdje nam je i mjesto. Mislim da ovog trenutka, poštujući sve protivnike, Krupa je najorganizovaniji klub“, istakao je Ilić.

Trener Zoran Marić nije protiv dolaska novih igrača.

"Ja sam uvijek za dovođenje igrača u smislu da dođu igrači da podižu nivo i kvalitet u odnosu na ono što imamo. Imam lijepo mišljenje o mojim igračima, oni su pokazali da mogu da nose taj teret za kategoriju u kojoj se taakmiče, ali nije sporno da svako ko može da popravi nivo je dobrodošao u Krupu“, rekao je Marić, a potom se osvrnuo na jesenji dio sezone.

„Ja sam jako oprezan, valjda su me iskustvo i život naučili da u fudbalu treba biti jako oprezan. Mi jsemo odradili jedan veliki dio i u tom pogledu sam zadovoljan, ali ovdje se računa ko prvi stiže na cilj i ja to stalno ponavljam. Ono što je naš cilj je da završimo prvenstvo na poziciji na kojoj smo sad. Još puno poena je u igri, biće još mnogo izazova i moramo da im odgovorimo“, rekao je Marić. 

Predsjednik Krupe Draško ilić najavio je rekonstrukciju travnjaka na stadionu na ljeto. On je rekao da se razmišlja o prirodnoj travi, ali da bi postavljanje najnovije generacije vještačke podloge bilo izvjesnije s obzirom na vremenske uslove i činjenicu da klub nije u mogućnosti da svake dve, tri godine mijenja prirodnu travu.

 "Onim  što smo uradili ne mogu da budem nezadovoljan,  sa prvim mjestom i osam bodova prednosti. To nije mala prednost, ali nije definitivna. Ono što me raduje da imamo igrački kadar koji je pokazao da može da ispuni taj cilj. Ono što ne smijemo da zaboravimo je da postoji još jedna prelazni rok i sve ekipe i Rudar, kao glavni konkurent, će vjerovatno pokušati da odnos snaga promijeni. Moramo imati poštovanja prema sviima i moramo se truditi da svaki bod, svaku pobjedu zaslužimo. Mislim da je to pravi i jedni put kojim treba da idemo“, rekao je trener Krupe.

Igrači Krupe biće na pauzi do polovine januara, a onda slijede pripreme za drugi dio sezone koji će otvoriti vjerovatno odlučujućom utakmicom u sezonu – duelom protiv direktnog konkurenta, Rudara iz Prijedora.

"Okupićemo se 16. Ili 17. januara, obavićemo testiranja i preglede do 20. Januara,a onda krećemo sa ozbiljnijim radom. Ići ćemo desetak dana na pripreme, cilj nam je da odigramo šest, sedam utakmica sa protivnicima koji su kvalitetniji od nas i na taj način da se pripremimo za prvu utakmicu koja nas čeka u nastavku prvenstva i koja je sam po sebi teška jer se radi o direktnom konkurentu“, istakao je Marić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC