• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin zalet za Atinu: Ponovo tandem Marin – Ivanić

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli u 20. kolu Superlige igraju od 15.30 kod kuće protiv Spartaka.

 Superliga 20. kolo Crvena zvezda - Spartak najava Marin i Ivanić od starta Izvor: MN PRESS

Sredinom avgusta, u 5. kolu, fudbaleri Crvene zvezde namučili su se da dođu do bodova u Subotici.

Uspjeli su da pobijede 3:2, ali tek pošto je Tomane pogodio u 85. minutu. Prethodno je Spartak vodio 1:0, pa izjednačio na 2:2.

Možda će vas zanimati

Ove subote, od 15.30, isti rivali sastaju se na stadionu "Rajko Mitić" u 20. kolu Superlige Srbije.

Ponovo je Crvena zvezda favorit, ali moraće domaći igrači da se potrude da što ranije riješe pitanje pobednika i sa što manje napora i neizvjesnosti odigraju utakmicu, kako bi u dobroj atmosferi i orni putovali u Atinu na odlučujuću borbu sa Olimpijakosom za proljeće u Evropi (sreda, 21.00, TV Arena Sport).

Biće ovo 83. duel crveno-bijelih i subotičkih "golubova", a beogradski klub je daleko uspješniji sa 62 pobjede naspram pet Spartakovih, uz 15 remija. Zvezda je riješila u svoju korist prethodnih sedam susreta.

Crveno-bijeli duel dočekuju na vodećoj poziciji Superlige sa 49 bodova iz 18 utakmica, dok je Spartak na osmoj poziciji sa 28 bodova, ali i "vetrom u leđa", odnosno tri utakmice bez poraza u prvenstvu (dvije pobjede i remi).

Očekuje se da Vladan Milojević po treći put uzastopno u veznom redu upari dvojicu kreativaca - Marka Marina i Mirka Ivanića. Protiv Voždovca (2:0) i Mladosti (1:0) je to djelovalo vrlo dobro, tako da će ovo vjerovatno biti još jedna utakmica za uigravanje pomenutog tandema pred "utakmicu odluke" u Grčkoj.

Iza njih bi trebalo da se nađe Miloš Vulić, koji je preskočio duel sa Voždovcem i gostovanje u Lučanima zbog temperature, a u startnoj postavi se ponovo očekuje Nemanja Milunović, koji je protiv Mladosti ušao tek u finišu pošto ga je mučio virus.

Mohamed El Fardu Ben je u odličnoj formi i nema razloga da ga Milojević mijenja, jer iako nije licenciran za evropske utakmice, reprezentativac Komora redovno pogađa mrežu na superligaškim terenima. Na suprotnom krilu očekuje se Mateo Garsija, koji igra sve bolje.

Napad bi ponovo trebalo da predvodi Tomane, pošto su Boaći i Pavkov i dalje "roviti", mada to ne znači da će Portugalac biti prvi izbor i za duel sa Olimpijakosom.

Očekivani sastav crveno-bijeli protiv Spartaka ove subote (15.30, prenos na TV Arena Sport 1) je: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Vulić - Ben, Marin, Ivanić, Garsija - Tomane.

SUPERLIGA, 20. KOLO:

subota

Crvena zvezda - Spartak Subotica (15.30, TV Arenasport 1)

nedjelja

Rad - Partizan (13.30, TV Arenasport 1)
Javor Ivanjica - Voždovac (15.00)
Napredak - Mačva (15.00)
Proleter - Čukarički (15.00)
Radnički Niš - Mladost Lučani (15.00)
Radnik Surdulica - Inđija (15.00)
TSC Bačka Topola - Vojvodina (15.00)

TABELA:
Crvena zvezda 49, Vojvodina 42, Čukarički 40, Partizan 38, TSC Bačka Topola 33, Voždovac 32, Radnički Niš 28, Spartak Subotica 28, Mladost Lučani 25, Napredak 21, Javor Ivanjica 20, Radnik 16, Proleter 16, Inđija 14, Rad 11, Mačva 8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC