• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preživjeli zemljotres, za utjehu dobili dresove Ronalda i Bufona (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Premijer Albanije Edi Rama odveo je dvojicu albanskih dječaka na meč Lacija i Juventusa, a riječ je o dječacima koji su skočili s balkona i preživjeli nedavni zemljotres.

Fudbaleri italijanskog šampiona Juventusa Kristijano Ronaldo i Đanluiđi Bufon poklonili su dresove dječacima koji su skokom s balkona preživjeli nedavni razorni zemljotres u Albaniji.

Tokom posjete albanskog predsjednika Edija Rame hospitaliziranim žrtvama zemljotresa, sedmogodišnji Aurel Lala i desetogodišnji Alesjo Cakoni su mu otkrili da im je san da upoznaju fudbalske asove "stare dame".

Možda će vas zanimati

Rama je dječake odveo u Rim na večerašnju derbi utakmicu Lacija i Juventusa, a prije meča ih je i upoznao s dvojicom fudbalera.

"Ovo je iznenađenje za Aurela i Alesja koji su skokom s balkona zgrade u Tumaneu preživjeli zemljotres", objavio je Edi Rama na društvenim mrežama, na kojima je direktno emitovao susret dječaka s njihovim fudbalskim idolima.

Ronaldo i Bufon dječacima su poklonili potpisane dresove, što je nakratko vratilo osmijehe na lica mališana koji su u zemljotresu izgubili najbliže članove porodice.

Rama je Cakoniju poklonio i dres golmana Milana Đanluiđija Donarume.

Albaniju je 26. novembra pogodio razorni zemljotres u kojem je poginula namanje 51 osoba, a među poginulim su bili otac i sestra Cakonija i baka i sestra Lale.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC