• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl nervira Madridiste, a i oni njega: As Reala napustio stadion ranije

Autor mondo.rs

Fudbaleri Real Madrida su došli do nove pobede i ponovo do prvog mesta na tabeli, ali će i Geret Bejl pokupiti neke naslovne strane.

Fudbaleri Reala su savladali Espanjol 2:0, a Geret Bejl nije bio u sastavu za ovaj meč. Ponovo je propustio utakmicu svog kluba, ali to nije najgore što se desilo.

Dok su klupski drugovi pokušavali da se vrate na čelo Primere, Geret Bejl je otišao kući sa stadiona. Tačno u trenucima kada mu pravilnik dozvoljava da to uradi.

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Reala imaju pravo da odu sa stadiona 10 minuta pre kraja susreta, a da za to ne snose nikakvu odgovornost. Ovo pravilo je ponovo upotrebio Velšanin.

Ne tako davno, Bejl je tri puta uradio nešto slično današnjem potezu. Napustio je meč protiv Leganesa, kada je propustio gol Luke Jovića kojim je postavljen konačan rezultat, a zatim još dva meča. Da bi izbegao gužvu u saobraćaju, otišao je pre kraja utakmice sa Betisom, a zatim i pre kraja meča sa Galatasarajem u Ligi šampiona.

Ovakvi potezi Velšanina već su izazivali revolt kod navijača Reala, a on je dobijao i zvižduke kada se spremao da ode sa stadiona. Sada je to uradio ponovo, pa situacija uopšte ne ide ka pomirenju dve strane koje su dugo u sukobu.

Po klupskim pravilima, Geret Bejl nije uradio ništa nepropisno. Ali, da li je baš tako? Dok se tim bori, nakon što sezonu nije počeo sjajno, ovakvi potezi su okretanje leđa ekipi.

Bejl je već dugo glavna meta tračeva po Madridu. On je u lošim odnosima sa klubom, na toplo-hladno sa Zidanom i u katastrofalnim odnosima sa navijačima madridskog tima. Iako je ne tako davno bio njihov ljubimac, kredit je potrošen.

Vezista Reala Toni Kros je pokušao nakon meča da opravda potez svog klupskog druga. On je istakao da je Bejl uradio ono na šta ima pravo i da pravila nisu prekršena. Dodao je i da je siguran da je bivši fudbaler Totenhema proverio rezultat na svom telefonu kada je otišao sa ''Santijago Bernabeua''.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC