• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Volela bih da imam čizme, jaknu i novi dres Partizana" (FOTO)

Autor mondo.rs

FK Partizan poslao poklone četvoročlanoj porodici Jevtić iz planinskog sela Kržava kod Krupnja koja će zimu dočekati u trošnoj, staroj kući, bez kupatila i osnovnih sredstava za život.

Mališani Ivana i Nemanja Jevtić pešače po nekoliko kilometara do škole, a u kući dane i noći provode u hladnoj i trošnoj prostoriji čiji krov preti da se obruši, kupaju se u istom koritu, a domaće zadatke rešavaju i uče gradivo na jednom kauču.

Zimu će Jevtići provesti u prostoriji u kojoj plafon od starosti preti da se uruši. Roditelji nisu zaposleni, a žive od novca koji otac donese iz nadnice.

Možda će vas zanimati


"Meni je najpotrebnije kupatilo jer nemam gde da se okupam, veoma mi je teško zimi", kaže Nemanja Jevtić, a njegova sestra Ivana dodaje: "Volela bih da imam čizme da ne moram u opancima u školu, i volela bih da imam Partizanov dres...".

Nakon što je priča o porodici Jevtić emitovana na RTS, reagovao je FK Partizan, koji je uz pomoć navijača, organizovao prikupljanje pomoći.

I danas su iz Humske stigle zimske jakne, nepromočive čizme, patike, šalovi, trenerke, rančevi, majice... (Fotografije pogledajte OVDE).

Partizan je pozvao Jevtiće da budu gosti na predstojećoj utakmici Lige Evrope protiv Astane u četvrtak uveče i da upoznaju prvotimce Partizana.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC