• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Ovo je Borčev spisak želja za "Deda Mraza"

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac planira dovođenje nekoliko igrača tokom zime. Evo koji su igrači na spisku želja kluba iz Platonove ulice.

 FK BOrac spisak zelja transferi zimski prelazni rok Izvor: MONDO/Vesna Kerkez

Fudbaleri banjalučkog Borca ostvarili su veliki uspjeh završivši jesenju polusezonu na diobi drugog mjesta sa samo bodom iza lider, ali crveno-plavi ne žele na tome stati.

Uprava Borca želi da pojača ekipu i popune „rupe“ u ekipi kako bi na proljeće krenula ka ostvarenju primarnog cilja, a to je plasman u Evropi.

Možda će vas zanimati

MONDO je već pisao da Borac želi da vrati Uglješu Radinovića na Gradski stadion, ali ovaj defanzivni vezni nije jedino potencijalno pojačanje, jer je plan da se pojačaju i druge linije tima.

Jasno je da Borcu treba pojačanje u napadu, gdje je Krunić u dosadašnjem sezonu koristio najviše Sašu Kajkuta, a po potrebi i Stojana Vranješa prebacivao u špic. Srđan Vujaklija i Marko Mirić nisu imali najbolja izdanja, a mladi Bojan Marković dobio je priliku tek tri puta po par minuta.

Jedno od potencijalnih pojačanja u napadu je Marko Obradović, nekadašnji napadač bijeljinskog Radnika koji je trenutno nastupa za bjeloruski Torpedo, saznaje MONDO.

Zvanično najboljem fudbaleru za 2016. Ističe ugovor 31. decembra, pa je jedan od igrača koje razmatra Borac.

Slična situacija je i sa sadašnjim veznjakom Radnika Dejanom Maksimovićem, kojem ugovor ističe 19. januara sljedeće godine pa bi mogao biti rješenje za poboljšanje veznog reda.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na spisku želja Borca je i Matias Fanimo, nekadašnji član Mančester sitija, koji trenutno igra za Mladost Kakanj, kao i Ognjen Todorović, kojem na ljeto ističe ugovor sa Osmanlisporom, a jedan od potencijalnih "bombi“ bio bi dolazak Ivana Lendrića, koji je prije dva dana raskinuo sa Zrinjskim, u kojem je ove sezone odigrao 16 prvenstvenih utakmica za Zrinjski i postigao tri gola.

Kada je odbrana u pitanju čelnici Borca bacili su oko na štopera Mladosti iz Lučana, Miloša Šataru.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler iz Gradiške kao omladinac je 2015. prešao je u Mladost gdje se ustalio kao standardni prvotimac. Šatara je u međuvremenu u januaru produžio ugovor do 2021. godine i pitanje je koliko je realno da promijeni sredinu.

Ono to je sigurno je da nas očekuje zanimljiv prelazni rok u Platonovoj ulici.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor, rbh

Ako mene pitate dovedite Bilbiju i Maksimovica, i zatvarajte dovodjenje. Nemojte puno mijesati po ekipi koja je dobra i uigrana, i prima malo golova. Stopera mogu odigrati i Cosic i Comor, dovedite pravog na ljeto, nemojte sad gomilati igrace srednje klase bezveze. A probajte dici formu Volkovu i Miricu i to ce biti kao da ste doveli pojacanja. Vujak mi je u tom slucaju visak jer bi Kajkut bio zamjena Bikiju.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC