• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi na dnu Primere: Golovi, penali, crveni kartoni i podela bodova

Autor mondo.rs

Fudbaleri Selte i Majorke remizirali su u Vigu, pa su pozicije na dnu tabele u španskom prvenstvu ostale iste.

Draga utakmica dana u Primeri odigrana je u Vigu, a domaća Selta i ekipa Majorke, grčevito se bore za opstanak. U takvoj borbi je svaki bod bitan, a danas su ovi timovi podelili bodove.

Meč 17. kola Primere završen je rezultatom 2:2, a obeležili su ga dva penala, crveni karton i dve prednosti domaćeg tima. Ovakav rezultat više ide u prilog gostima sa Majorke.

Možda će vas zanimati

Selta je bolje otvorila susret u Vigu, a terensku inicijativu je iskoristio Rafinja, krilni napadač jednog od timova iz zone ispadanja. Ta stečena prednost nije trajala dugo, pošto je desetak minuta kasnije dosuđen penal za goste.

Sa bele tačke je u prvom delu igre pogodio Sevilja, vezista Majorke, a u nastavku meča Aspas, najbolji igrač Selte ove, ali i prethodnih sezona. Još jedan bitan detalj sa ovog susreta bio je crveni karton za štopera gostiju Railja.

Iako je poslednjih petnaestak minuta susreta odigrala sa igračem manjem, Majorka je stigla do boda. Strelac u 83. minutu je bio Ante Budimir, hrvatski internacionalac koji ove sezone igra odlično u španskom timu.

Ekipa Majorke posle ovog kola ima 15 bodova i nalazi se na poslednjoj poziciji koja ne znači ispadanje. Sa druge strane, njihov današnji rival Selta, sa bodom manje i za jedno mesto slabijom pozicijom ostaje u zoni ispadanja.

Selta Vigo: Blanko, Kevin (od 90. Hernandez Garsija), Aidu, Arauho, Olaza, Jokuslu, Lobotka, Mendez (od 66. Mina), Rafinja, Sisto, Aspas
Majorka: Reina, Gamez Lopez, Valent, Railjo, Agbenienu, Sevilja (od 62. Žunior), Baba Mohamed, Febas (od 46. Cučo), Kubo (od 78. Čavaria), Rodrigez, Budimir

Rezultate prethodnih utakmica, kao i kompletnu tabelu španskog prvenstva, pogledajte na linku.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC