• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Igrači idu na odmor, a mi u stvaranje tima za leto

Autor mondo.rs

"Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu", rekao je Savo Milošević.

 Savo-Milosevic-ocena-polusezone Izvor: MN PRESS

Posle pobede u Surdulici (2:1), kojom je Partizan spustio zavesu na fudbalsku jesen 2019, trener "parnog valjka" Savo Milošević kratko je ocenio polusezonu.


"Zadovoljni smo kako smo završili ovu sezonu. Ne možda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače, koji su postali konkurentni na evro-sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima", rekao je Milošević.

Možda će vas zanimati

Crno-beli idu na odmor, a okupljanje je posle Božića. Posle toga sledi odlazak u Tursku (13. do 27. januara), pa u Katar (od 31. januara do 10. februara).


"Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu. Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema. Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju, gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa posle tri dana odlazimo za Katar", rekao je Savo Milošević.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC