• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer i Murinjo neće, ali ima ko hoće: Poziv Matiću iz Italije

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac mogao bi već u januaru da se preseli u Seriju A.

Već dugo srpski reprezentativac nije u fokusu na Old Trafordu. Nemanja Matić je ''višak'' u Mančester junajtedu, pa bi već u januaru mogao da promeni sredinu.

Ole Gunar Solskjer ga očigledno ne želi, prednost imaju čak trojica igrača na njegovoj poziciji. Iako je nekad aimao puno poverenje u njega, ne želi ga ni Murinjo. transfer glasine da bi Srbin mogao u Totenhem demantovane su još ranije.

Možda će vas zanimati

Međutim, postoji još neko ko veruje u kvalitete defnazivnog veziste. Poziv, prilično ozbiljan, stigao je iz Italije. Za srpskog fudbalera je zainteresovan milanski Inter, a Antonio Konte bi voleo da ekipu koja se bori za titulu dodatno ojača jednim pouzdanim veznim igračem.

Izbor je pao na Matića, nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde i Partizana, momka kom njegov sadašnji klub neće praviti problem oko odlaska. Mančeste rjunajted nema ništa protiv da se ovaj transfer dogodi, pa bi momak iz Vrela kod Uba, u januaru mogao u Milanu.

Konkurencija Pogbe, Freda i MekTomineja nateraće Nemanju Matića da uskoro promeni sredinu. Sa druge strane ove ponude je Inter, tim koji ''kuburi'' sa vezistima zbog povreda Barile i Sensija, pa bi Matić mogao da dobije priliku da oživi karijeru.

Ekipa Intera će se ove sezone boriti za titulu sa Juventusom, a evropsku avanturu će nastaviti u Ligi Evrope. antonio Konte, trener koji Matića poznaje iz dana kada je radio u Engleskoj, veruje da bi Srbin mogao da pomogne timu da stigne do ovosezonskih ciljeva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC