• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Juventusa: Mislio sam da Ronaldo nije normalan

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Marokanac Mehdi Benatija, koji je nedavno okončao karijeru, rekao je da je bio šokiran intenzitetom treninga koje upražnjava Portugalac.

Marokanski fudbaler Medhi Benatija, koji je nastupao za Juventus, smatrao je da je Kristijano Ronaldo lud kada je video koliko trenira.

Možda će vas zanimati

"Vraćali smo se sa gostovanja Atalanti, a nas dvojica nismo igrali jer smo za tri dana imali sledeću utakmicu. Pitao me je šta ću raditi kada se vratimo, na šta sam mu odgovorio '11 je sati, idem kući'. Pitao me je da li želim da mu pravim društvo na treningu, jer nije igrao, a ja sam morao da mu objasnim da je to nemoguće i da samo želim da idem kući i gledam televiziju. Kada smo stigli, svi smo bili normalno obučeni, a on je uzeo opremu i otišao u teretanu. Pomislio sam da taj momak nije normalan", rekao je Benatija italijanskim medijima.

Marokanski fudbaler dodao je da je Portugalac "žrtvovao ceo svoj život" za fudbal i da radi mnogo više od svih drugih igrača.

"Iznenadio sam se kada sam video njegove treninge, a on ih ponavlja svakog dana. Pored vežbi koje smo radili u grupi, on je imao svoj lični program koji je sprovodio pre nego što napusti teren. Kada ste sa njim svakog dana i vidite koliko radi, morate da ga poštujete", kazao je Benatija, koji je nedavno završio profesionalnu fudbalsku karijeru

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC