• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo tvrdi Zinedin Zidan: Pep Gvardiola je najbolji trener na svetu

Autor mondo.rs

Lepe reči na račun trenera Sitija...

Žreb nokaut faze Lige šampiona doneo je nekoliko zanimljivih duela, ali najviše pažnje privući će svakako utakmice koje će u februaru i martu igrati Real Madrid i Mančester siti.

Biće to povratak Pepa Gvardiole, legendarnog fudbalera i trenera Barselone, na stadion najvećeg rivala kog je imao do sada, na čuveni "Santijago Bernabeuu" u Madridu, a mnogi se pitaju kako će se protiv takvog fudbala snaći Zinedin Zidan.

Možda će vas zanimati

Njih dvojica "zaobišli" su se u Primeri, taman kad je Gvardiola završio igračku misiju u Barseloni, Zizu je došao u Real, dok ih do sada nismo videli ni u trenerskoj bici...

Vreme je da se susretnu!

"Biće posebno voditi tim protiv njega, često smo igrali jedan protiv drugoga... Poštujem ga i kao trenera i kao igrača i mislim da je najbolji trener na svetu", s mnogo poštovanja rekao je Zidan.

Zanimljivo, Zinedin Zidan je osvojio čak tri Lige šampiona od kada je postao trener, dok je Pep Gvardiola, čija karijera traje dosta duže, i koji je posebno uspešan bio u domaćim prvenstvima, do sada osvojio "tek" dva puta najvažnije takmičenje na svetu.

To mu mnogi spočitavaju, sve ćešće se i Gvardiola šali na svoj račun, a Zidan ne obraća pažnju na taj "detalj" pošto se njegovi timovi uvek nađu u samoj završnici.

"Dokazao je tokom trenerske karijere da je najbolji i radujem se meču protiv njega", naglasio je Zizu koji o svim svojim kolega govori s velikim uvažavanjem, dok i o njemu drugi imaju samo reči hvale - tako ga je Didije Dešan preporučio za selektora Francuske.

Prvi meč igra se na stadonu Real Madrida (26. februar), dok je revanš u Mančesteru (17. mart).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC