• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pioli poslije katastrofe u Bergamu: Od početka sve krenulo naopako

Autor mondo.ba

Trener Milana razočaran nastupom "rosonera" protiv Atalante.

Milan je u "matine" terminu 17. kola Serije A doživio jedan od najubjedljivijih poraza u 21. vijeku.

Atalanta je u Bergamu potpuno "razmontrirala" tim Stefana Piolija, slavila 5:0 i tako na najbolji način okončala 2019. godinu.

Možda će vas zanimati

"Boginja" božićnu pauzu u prvenstvu dočekuje na petom mjestu, sa realnim šansama da se u nastavku prvenstva bori za poziciju koja naredne sezone vodi u Ligi šampiona, gdje je ove godine, u svom debitantskom nastupu u evropskoj eliti, uspjela da izbori nokaut fazu.

"Ovo ne može i ne smije da bude pravo lice Milana. Odigrali smo katastrofalno protiv ekipe kojoj ne smiješ dozvoliti da se razigra. Nismo imali oštrine na startu meča i sve je krenulo naopako. A kada imaš pogrešan pristup od početka, teško je da možeš da se oporaviš. Dozvolili smo previše prostora igračima Atalante, koju su među najboljim u Italiji, ali i Evropi, kada je agresivnost u pitanju", rekao je Pioli.

"Rosoneri" su na poluvremenu imali gol zaostatka i očekivali da možda mogu da se vrate u meč. Ipak, u nastavku se igra potpuno raspala, te je Đanluiđi Donaruma primio još četiri gola.

"Svi treba da radimo više, počevši od mene, jer ovaj nastup je ispod svih očekivanja. Nadao sam se da možemo da se vratimo, ali je u nastavku bilo još gore. Danas smo izgledali kao da nam je prva utakmica zajedno, a to nije slučaj. Svjesni smo da mnoge stvari treba da popravimo, kako bismo se vratili na nivo na kojem smo bili ranije", zaključio je Pionili.

Milan je 2019. godinu završio na skromnom 10. mjestu, daleko od ekipa koje se bore za izlazak na međunardnu scenu, te će na "San Siru" morati nešto drastično da se promijeni kako bi u nastavku prvenstva krenuli ka gornjem dijelu tabele.

Sa Piolijem na klupi ili ne? Teško je reći u ovom trenutku, ali nema sumnje da je ogroman teret na leđima iskusnog stručnjaka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC