• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus u najboljoj poziciji za dovođenje norveške zvijezde?

Autor mondo.ba

''Milioneri'' i ''crveni đavoli'' će, prema navodima Dejli mejla, ostati kratkih rukava

Osmostruki uzastopni šampion Juventus ima najveće šanse da u zimskom prelaznom roku u svoje redove dovede norveško ''čudo od djeteta'' i zvijezdu Salcburga Erlinga Brauta Holanda!

Naime, kako navodi ''Dejli mejl'', torinski klub je speman da napadaču, u čije kvalitete će lično moći da se uvjere i ''orlovi'' tokom polufinala baraža Lige nacija za plasman na EURO 2020, ponudi petogodišnji ugovor, a na račun austrijskog bundesligaša, sa kojim Holand ima ugovor do ljeta 2023. godine, ''leglo'' bi – 30 miliona evra.

Možda će vas zanimati

U svojim redovima, pored ''stare dame'', rado bi ga vidjeli Borusija iz Dortmunda i Mančester junajted (čitaj, zemljak na trenerskoj klupi Ole Gunar Solskjer), ali, kako sad stvari stoje, Juventus je taj koji će odnijeti pobjedu u ovom ''ratu'', pogotovo ako se zna da njegov menadžer, Mino Rajola, preferira opciju Holandovog odlaska na Apenine.

Erling Braut Holand će 21. jula sljedeće godine proslaviti 20. rođendan, ali je već ove sezone ''zaludio'' fudbalski svijet, postigavši ČAK 28 golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, uz pet ostvarenih het-trikova, dok je sedam pogodaka pripremio saigračima!

Holand je u Salcburg stigao početkom 2019. godine iz Moldea, a Austrijanci su za njegove usluge platili pet miliona evra.

U martu će, ponovimo, biti jedna od udarnih igli Norvežana u duelu sa Srbijom, koji će odlučiti o putniku u finalu baraža Lige nacija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC