• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus i Sari na udaru: Sramotno! Odvratno!

Autor mondo.rs

"Kuva" u Torinu posle poraza u Superkupu od Lacija i rastanka sa Mandžukićem.

Posle četiri i po godine, 44 pogotka i 18 asistencija na 162 utakmice, četiri "skudeta" i plasmana u finale Lige šampiona, razišli su se Mario Mandžukić i Juventus.

Reklo bi se u ne baš prijatnoj atmosferi.

Nakon što je u transferu vrednom 5,5 miliona evra potpisao unosan ugovor za kraj karijere, 34-godišnjak iz Slavonskog Broda objavio je pozdravnu poruku na Instagramu i birao kome će se zahvaliti, a kome ne.

Možda će vas zanimati

"Juventus se sramotno poneo prema Mandžukiću. Reč je o sjajnom čoveku koji je klubu dao sve i godinama pokazivao neverojatnu odanost. Juventus se ponašao prema njemu poput najgore korporacije, odgurnuo ga u stranu i poterao kao da je niko", napisao je italijanski novinar Karlo Garganeze, koji u tekstu nije štedeo ni novog trenera Mauricija Sarija, ni Juve kao klub.

"Mandžukić je držao usta zatvorena iako je imao pravo javno da se pobuni. Ne možete se tako ponašati prema klupskoj legendi, prema igraču koji vam je sve dao i koji nije dobio priliku ni da se oprosti. Nije ovo Juventusu prvi put da se tako ponaša prema legendama, setimo se kako su otišli Aleks Del Piero i Klaudio Markizio. Mariju želim sve najbolje. On je jedan od najboljih i najpotcenjenijih napadača generacije. Njegovi rezultati u velikim klubovima i velikim utakmicama to pokazuju", dodao je Garganeze.

Dok se i dalje čeka vest na zvaničnom portalu Juventusa o tome da je Hrvat napustio klub, novinar Muriljo Moret je napisao:

"Način na koji se Juventus poneo prema Mandžukiću je odvratan. Ako su time hteli da pokažu da su preduzeće, onda je to savršeno odrađeno".

A, šta je "Mandžo" napisao?


"Veliko hvala gospodi Maksu Alegriju i Bepeu Maroti što su me hteli u Torinu", objavio je na Instagramu pozdravljajući nekadašnjeg trenera i sportskog direktora, koji je u međuvremenu prešao u Inter.

"Bila mi je privilegija igrati za Juventus, a proteklih nekoliko meseci neće promeniti moj respekt i ljubav koju osećam prema klubu".

Kada je rekao "proteklih nekoliko meseci", bivši centarfor Dinama, Volfsburga, Bajerna i Atletika aludirao je na dolazak trenera Sarija, koji nije ni pokušavao da ga iskoristi u konkurenciji Kristijana Ronalda, Paula Dibale i svog mezimca-povratnika sa pozajmice, Gonzala Iguaina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC