• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Radnik bez predsjednika, Mladen Krstajić podnio ostavku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Naš portal ekskluzivno saznaje da Mladen Krstajić više nije predsjednik bijeljinskog premijerligaša.

 MONDO Mladen Krstajić podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Radnik Bijeljina Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Mladen Krstajić nije više predsjednik Radnika iz Bijeljine!

Nekadašnji selektor Srbije potvrdio je u javljanju za MONDO da je podnio neopozivu ostavku, ne želeći da ulazi u detalje zbog čega je donio ovakvu odluku.

Možda će vas zanimati

Od dolaska na čelo semberskog tima, 23. januara 2015. godine, Krstajić je podigao Radnik na mnogo viši. Bijeljinci su od ekipe koja se bori za opstanak, došli do pozicije da osvajaju brojne trofeje, te su prvi put u istoriji zaigrali na međunarodnoj sceni.

Za nešto manje od pet godina provedenih u klubu, Krstajić je uradio brojne stvari kojima je Radnik približio najjačim bh. klubovima. Semberski premijerligaš konstantno je u vrhu tabele, borio se za trofeje, te osvajanjem Kupa BiH izborio nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Osim premijernog nastupa u Evropi, kada je Radnik u dvomeču eliminisan od bugarske ekipe Beroe (0:0, 0:2), bijeljinski tim i ove sezone igrao je kvalifikacije za Ligu Evrope, u kojima je nesrećno, nakon penala, poražen od Spartaka iz Trnave (0:2, 2:0, penali 2:3 za Slovake).

Takođe, mnogo toga urađeno je i na polju infrastrukture, pa će se u Bijeljini ubrzo igrati utakmice u večernjem terminu, s obzirom da je u toku montaža reflektora na Gradskom stadionu.

Osim osvojenog najmasovnijeg takmičenja u BiH 2016. godine, četiri godine u nizu Radnik je osvajao i Kup Republike Srpske, ukupno šest puta u posljednjih sedam godina, a i u tekućoj sezoni u dobroj je prilici da ode do samog kraja, jer je ostvaren plasman u polufinale.

Radnik poprilično dobro "gura" i u Premijer ligi BiH, gdje je zimsku pauzu dočekao na šestom mjestu, sa malim zaostatkom za ekipama koje se bore za izlazak u Evropu.

Podsjetimo, još u avgustu bilo je priče da bi popularni Krle mogao napustiti Radnik, a na njegovo mjesto navodno je trebalo da dođe Zlatko Krbanjević, prvi čovjek Sloge iz Gornjeg Crnjelova, a sve zbog navodnog nesporazuma sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem.

Tada je sve ostalo na spekulacijama, a dani pred nama daće odgovor na pitanje da li su to zaista bile "šuplje" priče ili se radilo o nečemu mnogo konkretnijem.

Ono što je sigurno, bivši selektor "orlova" napušta Radnik, klub koji je mnogo dobio njegovim boravkom u posljednjih pet godina.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mso

Mijenja Vicu u Borcu. Vico ode u savez na funkciju. A dogodine ce valjda i Mandarić da odrijesi kesu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC