• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krbanjević o preuzimanju Radnika: Prazne priče, za sada

Autor mondo.ba

Prvi čovjek Sloge iz Gornjeg Crnjelova mogao bi na mjestu predsjednika Radnika iz Bijeljine naslijediti Mladena Krstajića.

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić odstupio je sa mjesta predsjednika Radnika iz Bijeljine, nakon čega su krenule licitacije imenima koja bi mogla da ga naslijede.

Najozbiljniji kandidat je Zlatko Krbanjević, prvi čovjek Sloge iz Gornjeg Crnjelova, koji se još ljetos pominjao kao moguće rješenje za fotelju bijeljinskog premijerligaša.

Možda će vas zanimati

Ipak, ugledni biznismen ističe da je sve, barem za sada, u magli.

"Tek kada se okončaju određene afere i dođe do novih razgovora sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem, tada ćemo moći pričati o mom eventualnom preuzimanju Radnika. Do tada je sve nagađanje i prazne priče", izjavio je Krbanjević za "Sportski žurnal".

Ipak, ističe da bi sa zadovoljstvom preuzeo Radnik i naslijedio Krstajića.

"Naravno, ukoliko bi se kockice posložile, ne bih imao ništa protiv da sjednem u fotelju Radnika. To je klub mog rodnog grada i ja to dugujem Bijeljini. Moja želja nikada nije bila sporna i o tome sam davno pričao, ali ne znam da li u klubu žele mene", poručio je Krbanjević.

Podsjetimo, Krbanjević je dugi niz godina na čelu Sloge, koja je ove sezone, zbog nesporazuma sa tadašnjim čelnicima Fudbalskog saveza RS, napustila takmičenje u Prvoj ligi RS.

Odlaskom Krstajića, koji je poslije pet godina provedenih u Radniku prije dva dana odlučio da podnese neopozivu ostavku, ostalo je upražnjeno mjesto u predsjedničkoj fotelji kluba koji je u prethodnih pola decenije osvojio brojne trofeje i izrastao u jednog od najvažnijih na bh. i sceni Republike Srpske.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prelazni rok

Apsoulutno loše Borac stoji za sad u prelaznom roku, Zrinjski kupi dokazane domaće igrače, Borac čeka da se promijeni pravilo i da se dozvoli još 2 stranca pa da navezu još Vujaklija i Mirića. Ljudi moji, promjena pravila o strancima više odgovara jačim klubovima poput Sarajeva, Zrinjskom, a upravo pravilo o svega 4 stranca drži egal u prvenstvu. Jasno je da prva 3 mjesta Borac neće ganjati, a za 4 će biti velika borba sa Tuzlom i Širokim. Srećno, i da barem dignete formu Volkovu, Vujakliji i Miriću, ako već niste doveli Bilbiju a to je ključni igrač prelaznog roka i nešto što je Borcu nasušno trebalo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC