• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želje Zvezdinih fudbalera u 2020: Neko bi odmor, neko veću minutažu

Autor mondo.rs

Kapiten Marin poželeo navijačima još mnogo evropskih gostovanja i neprospavanih noći zbog uspeha Crvene zvezde.

 Želje Zvezdinih fudbalera u 2020: Neko bi odmor, neko veću minutažu Izvor: MN PRESS

Iza fudbalera Crvene zvezde je rezultatski odlična 2019. godina.

Odbranjena je titula prvaka Srbije i drugi put uzastopno izboren plasman u Ligu šampiona, a ekipa je na zimski odmor otišla sa velikih 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, tako da je na dobrom putu da upiše "het-trik" na domaćoj sceni. 

Možda će vas zanimati

Upravo je titula, uz novi plasman u Ligu šampiona, ono što Zvezdini fudbaleri najviše žele u 2020. godini, o čemu su neki od njih govorili za klupski sajt.


"Crvenoj zvezdi i navijačima poželeo bih još jednu uspešnu sezonu, naravno da ponovo izborimo plasman u Ligu šampiona i ukoliko se ukaže prilika da prođemo grupnu fazu. Saigračima i sebe bih pre svega poželeo da se dobro odmorimo, a nakon toga da nas u nastavku sezone zaobiđu povrede", poručio je Milan Rodić.

Nemanja Milunović nadovezao se na reči njegovog saigrača i poželeo Crvenoj zvezdi ono što joj godinama unazad nedostaje - "duplu krunu".

/ZVEZDA U 2019: Titula, elita, Miloje, Deki... Ali i "pojačanja", 0:6.../


Miloš Degenek, pored "duple krune" i novog plasmana u Ligu šampiona, svim navijačima poželeo je ljubav, zdravlje i sreću, ali i istakao da je jedna od želja za predstojeću godinu puna "Marakana" u domaćem prvenstvu, navedeno je na Zvezdinom sajtu.

Njegoš Petrović i Nikola Krstović pamtiće 2019. godinu po debitantskim nastupima za prvim tim Crvene zvezde.

"Poželeo bih navijačima kao i sebi mnogo zravlja, sreće, veselja, takođe da u nastavku sezone zabeležim više minuta u crveno-belom dresu i dokažem zašto sam došao u Crvenu zvezdu", poručio je Nikola Krstović.

Njegoš Petrović, momak rođen 1999. godine složio se sa svojim vršnjakom i dodao:

"Neverovatna godina je iza mene, ostvario sam dečački san zaigravši za Crvenu zvezdu. Izuzetna mi je čast bila igrati u Ligi šampiona. Svim Zvezdašima želim da praznike provedu u veselju i da se odmore u periodu zimske pauze jer će nam njihova podrška na proleće biti neophodna", istakao je Njegoš Petrović.

Kapiten Marko Marin poželeo je svim navijačima da se u nastavku sezone raduju uspesima Crvene zvezde, ali i da ekipa ostane na okupu.

"Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj podršci tokom cele polusezone. Bezbroj puta pokazali su da su naš vetar u leđa i u teškim momentima. U novoj godini želim im još mnogo evropskih gostovanja i neprospavanih noći zbog uspeha Crvene zvezde", poručio je  Marin.

Milan Borjan dodao je da svim igračima, zaposlenima u klubu i navijačima čestita na postignutim rezultatima ove polusezone i poželeo da u maju svi zajedno slave 31. titulu, a potom i treću godinu zaredom grupnu fazu Lige šampiona.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC