• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Vraćam se na teren, navijačima smo dužni pobedu u Derbiju

Autor mondo.rs

Vezista crveno-belih govorio i o nedavnoj promeni trenera, kao i ciljevima u drugom delu sezone.

 Branko Jovičić vraća se poslije operacije koljena Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u 2020. godinu ulazi sa novom dozom optimizma. Posle još jednog učešća u Ligi šampiona i čak 11 bodova prednosti u domaćem prvenstvu u odnosu na Partizan, na klupu tima je stigao Dejan Stanković.

Taj optimizam deli i Branko Jovičić, vezista koji se posle pet meseci oporavka od operacije kolena postepeno vraća na teren. Za njega će 2020. biti utoliko važnija.

Možda će vas zanimati

Kako kaže, spreman je za početak zimskih priprema i otkriva šta mu je najviše nedostajalo tokom oporavka od povrede.


"Od početka priprema se priključujem ekipi, a počeću i sa normalnim radom. Veoma mi je važno da ponovo budem sa ekipom, jer smo mi porodica i zajedno funkcionišemo na visokom nivou. Nedostaje mi atmosfera iz svačionice. Bio sam na svakom meču, pružao sam im podršku, ali je to bilo teško za mene jer sam želeo da igram i pomognem, a nisam mogao. Sada je sve u redu i spreman sam za nove izazove", istakao je Jovičić za zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Već od naredne sedmice, Crvena zvezda će započeti pripreme, a vezista otkriva šta su glavni ciljevi u prvom delu 2020. godine.

"Otkako sam došao u Zvezdu pre dve i po godine željno se isčekuje dupla kruna. Što se tiče prvenstva, ništa nije gotovo i mi treba da se fokusiramo kao da je prednost minimalna. Na početku prolećnog dela se igra i "večiti" derbi. Dužni smo navijačima od prošle sezone da odigramo jednu dobru utakmicu protiv Partizana i da upišemo pobedu. Došao je i novi trener, neke novine nas sigurno očekuju već na startu priprema, ali verujem da ćemo na svakom meču ići na pobedu", kaže Jovičić.

Izvor: MN PRESS

On ističe i veliku zahvalnost prema doskorašnjem treneru crveno-belih.

"Nismo se nadali da će nas Vladan Milojević napustiti... Želim da mu se zahvalim na svemu što je učinio za naš klub, za nas igrače, kao i za mene. Podigao je lestvicu, igrali smo Evropu tri puta zaredom, dva puta u nizu smo bili učesnici Lige šampiona što je fantastičan uspeh. On je otišao, a posle njega smo dobili veliko pojačanje u vidu legende srpskog i evropskog fudbala - Dejana Stankovića. Gledao sam njegove utakmice i mogu reći da smo dobili rođenog pobednika. Imamo sreću da je radio sa vrhunskim trenerima poput Manćinija i Murinja, a to iskustvo će značiti Crvenoj zvezdi."

Ta promena na klupi Zvezde probudila je u Jovičiću lepe emocije.

"Bio sam ponosan kada sam video njihovu zajedničku sliku, kada je Milojević odlazio, i to govori koliko je Crvena zvezda veliki klub", zaključio je 26-godišnji vezista.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC