• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka, daj gol!

Autor mondo.rs

Pred put u Saudi Arabiju, as Real Madrida opuštao se u društvu devojke Sofije Milošević. Sada je vreme za fudbal. Luka, daj ga!

Karim Benzema
Garet Bejl
Eden Azar
Marko Asensio
Lukas Vaskez
Džejms Rodrigez
Marselo

Ovo je spisak fudbalera Real Madrida koji zbog manje i više ozbiljnih povreda neće nastupiti na istorijskom španskom Superkupu, na kom će u sred pustinje nastupiti četiri velikana La Lige.

Pored Jovića, Zidan će u navali računati još sa Vinisijusom Žuniorom, Rodrigom, Iskom i Marijanom Dijazom i Brahimom Dijazom.

Madriđani će u prvom polufinalu u sredu od 20 časova igrati protiv Valensije na stadionu "Kralj Abdulah" u Džedi, na kom će naredne večeri u istom terminu snage odmeriti Barselona i Sevilja.

Finale je u nedelju od 19 časova, a da li će u njemu nastupiti Real u velikoj meri zavisi od navale za koju se bude odlučio trener Zinedin Zidan.

Svi su izgledi, a tome svedoče tekstovi na portalima "Marke" i "Asa", da će posle dugo vremena od starta šansu dobiti naš Luka Jović, fudbaler koji je pomenutim listovima uglavnom služio za ilustraciju povremenih problema ekipe sa efikasnošću - iako se nalazi u grupi fudbalera sa najmanjom minutažom.

Uoči odlaska u Saudijsku Arabiju, Jović se opuštao u društvu devojke Sofije Milošević, o čemu su obavešteni bili i njihovi pratioci na društvenim mrežama.

O ovoj romansi govorio je i Rade Bogdanović gostujući u Mondo podkastu "Sve u 16", tvrdeći da se Jović zaljubio i da će teško povratiti formu iz Ajntrahta zbog koje je letos plaćen 60 miliona evra i doveden na "Santijago Bernabeu" kao veliko pojačanje kluba, uz belgijskog asa Azara.

Da vas vidimo: Rešite MONDO novogodišnji kviz!

Parovi polufinala:

sreda

Valensija - Real Madrid 20.00

četvrtak

Sevilja - Barselona 20.00

Utakmica sa Valensijom, koja je u poslednja dva susreta sa Realom zabeležila pobedu i remi, bila bi odlična prilika za reprezentativca Srbije da okrene situaciju u svoju korist, zaigra kako znamo da zna, postigne gol ili dva, posle čega bi "Marki" i "Asu" služio kao ilustracija za neke vedrije teme iz najvećeg španskog i evropskog kluba.

Srećno, Luka!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC