• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Suarez skreće pažnju: Nije Valverde kriv...

Autor mondo.rs

Fudbaleri Barselone su poraženi u polufinalu Superkupa Španije, a napadač tima iz Katalonije ne vidi u tome trenerovu krivicu.

Superkup Španije igra se u Saudijskoj Arabiji, po novim pravilima, sa četiri učesnika i za veoma važan, prvi trofej u sezoni. Barselona, prošlogodišnji šampion i finalista kupa, neće se boriti za njega.

Iako su meč imali u svojim rukama, Atletiko je uspeo da preokrene i da se plasira u finale. Sjajan meč na stadionu u Džedi završen je rezultatom 3:2 u korist Madriđana, a Luis Suarez je nakon meča pokušao da zaštiti svog trenera.

Možda će vas zanimati

Nije ovo prvi put da je Ernesto Valverde na udaru javnosti. Kada god su se dešavala ispadanja iz evropskih takmičenja, a bilo ih je nekoliko neobičnih prethodnih godina, trener Katalonaca je bio na meti kritika.


stajali su tada iza njega i klub, ali i igrači Barselone, što je očigledno i sada slučaj. urugvajac smatra da kritike treba da budu uperene ka igračima koji su bili na terenu u ovom polufinalnom porazu.

''Valverde ne treba da bude okrivljen. Greške su bile naše i mi nismo smeli da ih pravimo. Ne znam da li nam ovakvi porazi pomažu da rastemo kao tim, ali očigledno ukazuju na stvari koje treba popraviti'', izjavio je napadač španskog šampiona.

Barseloni su tokom meča poništena dva gola, jedan koji je postigao Lionel Mesi i drugi koji je bio delo Đerara Pikea. Pošto Katalonci nisu iskoristili bolju poziciju u toku meča, Madriđani su se vratili i uspeli da slave.

''Već sam rekao šta sam imao o VAR tehnologiji. tehnologija na gol liniji je odlična, ali VAR nije. Ofsajdi zavise od ljudi koji povlače linije, pa mogu da nastanu greške'', dodao je Urugvajac.

Golovi Barselone poništeni su pri rezultatu 1:1 (Mesijev gol) i 2:1 za njih (Pikeov gol), pa bi da su ti golovi bili regularni, Valverdeov tim imao prednost od 4:1. Ovako su poraženi rezultatom 3:2 i u finalu superkupa ćemo gledati madridski derbi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC