• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Nećete imati šta da pišete - bez dolazaka ove zime!

Autor mondo.rs

"Otkriću vam tajnu, Dejan Stanković je rekao da je za njega prioritet da ostanu četvoricu igrača...", kazao je Zvezdan Terzić i potom otkrio o kome se radi.

 Zvezdan-Terzic-pripreme-zima-2020.-godina-sportske-godine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda počela je ovog petka pripreme za drugi deo sezone sa 30 fudbalera, a u svom drugom obraćanju medijim - Dejan Stanković je oduševio Zvezdana Terzića.

"Gledali smo uživo konferenciju Dejana Stankovića odmah sam mu rekao da je izvanredno govorio. Srećni smo zbog njega, jedan od naših najboljih igrača u poslednjih 25 godina, došao je svestan da će o njemu suditi na osnovu prvih rezultata kakav je trener, a ne igrač", kazao je generalni direktor Crvene zvezde i kazao da mu se dopalo što je preneo poruku da počinje od nule.

Možda će vas zanimati

Terzić je dodao da je veliki optimista po pitanju Stankovića kao trenera i predstojeće polusezone, a na to je dodao da će prelazni rok biti "jednosmeran" - biće samo odlazaka!


"Poznata je činjenica da smo imali nagomilan igrački kadar i nisu svi mogli da dobiju određeni broj utakmica u kontinuitetu. Morali smo da imamo zbog velikog broja utakmica, ali kako nas na proleće čeka 17 - smanjićemo kadar. Biće odlazaka, dolazaka neće biti. Biće popunjavani mladim igračima, naš sportski direktor je najavio afirmaciju mladih igrača iz omladinske škole. Ovo je najbolji tajmnig za forsiranje mladih igrača. Bolje nego na leto...", kazao je Terzić i našalio se sa novinarima:

"Malo ćete imati o čemu da pišete".


Zvezdan Terzić je kazao da mu je Dejan Stanković preneo da "tri-četiri iskusna igrača mogu da idu", ali nije otkrivao o kojim imenima se radi, dok je dodao i da je novi šef stručnog štaba imao i izričitu želju kada je u pitanju zadržavanje nekih igrača.

"Otkriću vam tajnu, Dejan je rekao da je prioritet da ostanu četvorica: Rodić, Vulić, Gobeljić i Ben, na njima je insistirao. Ben? Da, hoćemo da potpišemo novi ugovor... Polako, sviđa mu se ovde, ne žuri iz Beograda", kazao je Zvezdan Terzić i dodao da će Milan Borjan ostati u Crvenoj zvezdi i postati novi kapiten kluba.



Generalni direktor kluba potvrdio je da postoje interesovanja za mnoge igrače Zvezde, ali da su sada najbliži odlasku Hose Kanjas i Žander.

Dejan Stanković mi je rekao tri-četiri iskusna igrača koja mogu da idu, ne bih govorio koja su to imena, mnogo smo investirali, spremni smo za odlazak bilo kog igrača.

"Dva kluba su zainteresovana za Kanjasa. Nisu u prvom planu za nastavak sezone, ali o tom stvarima ćete više sa Dejanom Stankovićem", naveo je Terzić i dodao da Hajdin nije vraćen sa pozajmice iz Voždovca, ali da hoće - ako bude potrebe za tim.

"Za sada Deki planira da koristi Gajića kao alternativu na oba beka".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC