• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćelotiju nije potreban, Hodžsonu jeste: Milivojević ima novog saigrača

Autor mondo.rs

Kristal Palas i Everton su se dogovorili oko pozajmice turskog napadača Čenka Tosuna.

Fudbaleri Kristal Palasa će u prolećni deo sezone ući značajno pojačani, pošto im je danas u klub stigao napadač. Čenk tosun će narednih šest meseci provesti u Londonu, kao pozajmljeni igrač Evertona.

Već godinama se Kristal Palas muči sa efikasnošću, pa bi trebalo da Turčin doprinese upravo u postizanju golova. Ovaj napadač je u Evertonu bio u drugom planu, posebno od dolaka Anćelotija.

Možda će vas zanimati

Baš ono što im treba, čelnici londonskog tima pronašli su u uvodnom delu prleaznog roka. Golgeter je bio neophodan, a videćemo da li su napravili pravi izbor sa fudbalerom Evertona.


Tosun je u tim iz Liverpula stigao nakon sjajnih partija u Bešiktašu, a pre toga je bio član Gazijantepa i Ajntrahta iz Frankfurta u kom je i ponikao. Ove sezone je za Everton odigrao osam mečeva i postigao jedan gol, u remiju protiv Totenhema.


Što se tiče golova Kristal Palasa, njih najčešće postiže Džordan Aju. Nekadašnji reprezentativac Gane je pet puta bio strelac ove sezone, Konor Vikam je jednom tresao mrežu, a Kristijan Benteke se nije upisivao u strelce.

Tri gola je postigao vilfrid Zaha, do ovog leta najbolji igrač tima koji sada ima nešto lošiju sezone. treće mesto na klupskoj listi strelaca dele Patrik van Anholt, Luka Milivojević i Džefri Šlup, sa po dva pogotka.

Luka Milivojević je u prethodne dve sezone bio najbolji strelac Kristal Palasa, što je dovoljan pokazatelj kolikih problema sa napadačima ima taj tim. Na Čenku Tosunu je da, tokom narednih šest meseci, reši te probleme.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC