• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još samo detalji: Napadač se iz Premijer lige seli u Fiorentinu

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Milana se nije snašao u Engleskoj, pa će dres Vulverhemptona vjerovatno zamijeniti Fiorentininim u ovom prelaznom roku.

Prošao je sve mlađe kategorije italijanske reprezentacije, a kada se pojavio u prvom timu Milana, očekivanja su bila ogromna. Za sada ih nije opravdao, pa će sreću, vjerovatno, potražiti na pozajmici.

Patrik Kutrone se iz Milana preselio u Vulverhempton, a ovog januara je blizu povratka u svoju zemlju. Klub iz Firence je zainteresovan da Kutronea vrati u domovinu kako bi riješili probleme koje imaju u napadu.

Možda će vas zanimati

Transfer od 18 miliona evra prethodnog ljeta nije se isplatio engleskom klubu. Bivši napadač Milana je upisao 12 nastupa u narandžastom dresu, počeo je samo tri utakmice i postigao je dva pogotka za šest mjeseci.

Sa postizanjem golova se muči i Fiorentina, pa će u narednom periodu željeti da se pojačavaju baš na napadačkim pozicijama. Patrik Kutrone bi mogao da bude rešenje.

Kako se može pročitati, dogovor je napravljen. Klub i igrač su usaglasili uslove, a detalji su samo u komunikaciji dva kluba. Dok je Fiorentina zainteresovana za pozajmicu od šest mjeseci, Vulvsi bi klauzulu po kojoj će ga narednog ljeta prodati u Firencu.

Ostaje da se vidi gdje će se dva tima naći u tim dogovorima, ali je novi transfer italijanskog napadača sasvim izvjestan. Konkurencija Raula Himeneza nije mu dozvolila da se razigra, pa će narednog proljeća promijeniti zemlju.

Klub iz Firence u napadu ima Kevina Prinsa Boatenga, mladog Brazilca Žoaa, za kog se priča da je na izlaznim vratima i Dušana Vlahovića koji je tokom jeseni ostavljao dobar utisak. Srpski napadač je postigao tri pogotka, a titulu najboljeg strijelca tima u sezoni dijeli sa nekoliko saigrača među kojima je i Nikola Milenković.

Više vijesti iz Serije A

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC