• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli i Stanojev sleteli u proleće, Kanjas i Žander ostali u zimi

Autor mondo.rs

Bez španskog i brazilskog internacionalca, ali sa pridošlicom iz Grafičara, ekipa Crvene zvezde doputovala je u bazu u Pafosu.

 Fudbaleri Crvene zvezde otputovali na pripreme u Pafos Izvor: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Sunce, vedro nebo, 17 stepeni i prijatan mediteranski vetar sačekali su fudbalere Crvene zvezde u Pafosu, gradiću na južnoj obali Kipra u koji je - izgleda - stiglo rano proleće.

Novi trener Dejan Stanković i podmlađena grupa fudbalera koju je poveo na bazične pripreme na Kipru imaće, bar prema vremenskoj prognozi, odlične uslove za trening, jer u narednih desetak dana nisu predviđene padavine i oluje.

Možda će vas zanimati

Temperatura će, doduše, opasti na 11 stepeni početkom naredne sedmice, kada će fudbalere šampiona Srbije uveliko mučiti grčevi usled jakog drila koji ih očekuje do 21. januara. Stanković će potom vratiti ekupu u Beograd, pa je ponovo okupiti na aerodromu pred let u Antaliju na finalne pripreme ispunjene kontrolnim utakmicama.

Izvor: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić


Na put nisu pošli: Hoze Kanjas i Žander, a u odnosu na prozivku obavljenu u petak na "Rajku", na Kipar je stigao brzonogi krilni vezista Jug Stanojev, koji je jesenas imao zapaženu ulogu u Grafičaru, razvojnom timu Zvezde.

Utakmica na Kipru će više biti u sobama, uz Playstation, dok će na terenu akcenat biti stavljen na kondiciju i eksplozivnost.

Na prvi deo zimskih priprema Dejan Stanković poveo je 29 fudbalera. 

U Pafos su doputovali:

Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Jug Stanojev, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Radživ Van La Para, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

Crvena zvezda boraviće na Kipru do 21. januara, odigraće i jedan pripremni meč, a već 24.januara preseliće se u Tursku gde će u periodu do 7. februara odigrati šest pripremnih mečeva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC