• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bordo" tim otputovao na pripreme u Ljubuški: Marinović poveo 25 igrača

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva su u petak ujutro otputovali u Ljubuški, gdje će obaviti prvi dio priprema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 FK Sarajevo otputovao na pripreme u Ljubuški Izvor: MONDO/Samir Cacan

Novi šef stručnog štaba, Vinko Marinović, u Ljubuški je odlučio da povede 25 igrača: Kovačević, Džafić, Dizdarević, Hodžić, Šabanović, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šerbečić, Pidro, Islamović, Imamović, Đokanović, Gavrić, Oremuš, Stanojević, Velkoski, Tatar, Rahmanović, Salčin, Milanović, Cruz, Handžić, Ahmetović i Guzina.

Bordo tim će u Ljubuškom boraviti do 21. januara, a tamo će odigrati i jedan kontrolni meč protiv istoimene ekipe, prenio je klupski sajt.

Možda će vas zanimati

Nakon povratka iz Ljubuškog, ekipa će trenirati u Sarajevu, a potom joj slijedi put na drugi dio priprema u Antaliju, gdje će boraviti od 29. januara do 10. februara. Raspored prijateljskih utakmica u Turskoj biće naknadno utvrđen.

"Uradili smo tri treninga po planu kao što smo i zamislili. Mogu reći da su momci dobro odgovorili zadatku. Sad idemo u Ljubuški, gdje ćemo isto tako imati tri treninga i utakmicu, u kojoj će igrati dvije ekipe po 45 minuta. Već smo krenuli sa uigravanjem ekipe i onim što je naša vizija igre, da probamo od prvog treninga to da radimo i igračima jasno pokažemo šta želimo, odnosno kako bi htjeli da Sarajevo igra u nastavku sezone", izjavio je Darko Milkanović, jedan od pomoćnika novog trenera kluba sa "Koševa".

Sarajevo je aktuelni osvajač "duple krune" i jesenji prvak sa bodom prednosti ispred Željezničara i banjalučkog Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac?

U Borcu tišina, nadam se da ne znači da neće biti pojačanja. Pred Borcem je niz teških utakmica u oba takmičenja, ekipa je dosta stara, treba mlađe krvi, treba kvaliteta još na pojedinim pozicijama, treba to sve izdržati. Zamislite da na desnom krilu imamo igrača poput Ziljkića na lijevom.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC