• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dibala još uvijek misli o odlasku: Juventus mora da odluči šta želi od mene

Autor mondo.rs

Argentinski fudbaler je prethodnog ljeta bio spreman za selidbu iz Torina, a čini se da ta priča nije završena.

Bio je dječak kada je iz Argentine stigao u Italiju, u Palermu mu je odmah na leđa stavljen veliki teret, ali on uspijeva da se izbori sa svim. Paulo Dibala, fudbaler Juventusa, prokrčio je sebi put na veliku pozornicu.

Čak i kada nije bilo sjajno, kada su postojali komentari da je previše plaćen, da ne postiže dovoljno golova i slično, Argentinac je nastavljao da radi. Prethodnog lketa kao da ga nisu željeli u Torinu, pa je on bio blizu odlaska.

Možda će vas zanimati

Totenhem, koji je tada vodio njegov zemljak Maurisio Poketino i Mančester junajted, kom pojačanja u napadu nedostaju, bili su prvi u redu za njegov potpis. Tada se ništa od toga nije desilo, ali će transfer saga ofanzivca potrajati i u narednim godinama.

''Bio sam spreman da odem. Znam da je i klub tako razmišljao. Čekali smo do posljednjih minuta. Imam ugovor na još dvije godine, a to nije ni kratak ni dug period. Moraće da odluče šta žele da dobiju od mene'', iskren je Paulo Dibala.

Bivši igrač Palerma ima ugovor sa torinskim klubom do ljeta 2022. godine, pa će, ukoliko želi da zaradi, Juventus morati da ga stavi na transfer listu uskoro. 

''Vidjećemo kakve klub ima planove. Na njima je da odluče da li odlazim u nekom od prelaznih rokova ili ostajem. Ne znam šta se dešava, situacija se često mijenja. Ja sam srećan, odlično se osjećam u klubu i imam dobar tretman. Dolazak Sarija mi je pomogao, od njega mogu da naučim'', zaključuje argentinski fudbaler.

Paulo Dibala je u klub stigao 2015. godine iz Palerma. Tada je plaćen 40 miliona evra, a tokom prethodnih sezona u italijanskom šampionu je odigrao preko 200 mečeva. Ove sezone je na 26 susreta upisao 11 golova i 10 asistencija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC