• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić otkrio za koga postoje ponude i šta će biti sa Van la Parom

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

Generalni direktor crveno-bijelih pričao o transferima srpskog šampiona.

 Zvezdan Terzić odlasci i dolasci u Fk Crvena zvezda Van La Para Izvor: MN PRESS

Na pripremama Crvene zvezde u Antaliji, medijima se obratio Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba. Pored priče o spornoj fotografiji, razgovaralo se i o transferima srpskog šampiona u aktuelnom prelaznom roku.

Za sada je u klub stigao samo Seku Sanogo, iskusni centralni vezni igrač, a ekipu bi trebalo da napusti više fudbalera. Za neke od njih već postoje ponude, a neke će klub pokušati da pošalje makar na pozajmicu.

Možda će vas zanimati

 Takva je situacija sa dvojicom otpisanih igrača, Brazilcem Žanderom i Špancem Hoze Kanjasom, koji nisu putovali ni na prvi dio priprema. Za njih mjesta u timu nema, a crveno-bijeli ne žele da troše mjesto stranca na dvojicu ljetošnjih pojačanja.

Specifična je pozicija Radživa van la Pare, koji je u tekućoj sezoni već promijenio dva kluba, pa može da ode samo u neku ligu koja tek sada počinje. Zvezdan Terzić kaže da postoje i takve ponude, ali da još ništa nije gotovo.

''Ima već dva kluba koja su zainteresovana za Van la Paru. Znaćemo više u narednih nekoliko dana. Kod njega je problem što je igrao za dva tima, ali imamo interesovanje i iz zemalja gdje prvenstvo tek počinje'', objašnjava Terzić.

On je istakao da će sa Žanderom, Kanjasom i Van la Parom obaviti razgovore kada se vrati u Beograd i da će tada biti mnogo jasnija njihova situacija. Ukoliko ne budu prodani, klub će željeti da ih pošalje na pozajmice.

Igrački kadar koji Crvena zvezda trenutno ima na raspolaanju, prevelik je za proljećni dio sezone. Da bi se olakšalo Dejanu Stankoviću, ali i da bi klupska kasa bila u boljoj situaciji, neko će iz kluba morati da ode.


Nekoliko fudbalera Crvene zvezde je privuklo interesovanje inostranih klubova. Samo neki od njih su Boaći, Pavkov, Ben, Degenek, Borjan, a Zvezdan Terzić otkriva da su neki pregovori već u ozbiljnoj fazi.


Klub su u ovom prelaznom roku napustili Marko Marin i Milan Jevtović, dok je pozajmica Erika Jirke iz Niša prebačena u poljski Gornik. Za sada je jedino pojačanje Seku Sanogo, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC