• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trenutno najbolji igrač Zvezde" Željko Gavrić: Volim da driblam, kao Zaha

Autor Jovan Terzić

Mladi fudbaler se, ipak, ne slaže sa konstatacijom Zvezdana Terzića, ali obećava da će se truditi da ispuni očekivanja.

 "Trenutno najbolji igrač Zvezde" Željko Gavrić: Volim da driblam, kao Zaha Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

/Od novinara MONDA iz Turske/

Veliki teret stavio je Zvezdan Terzić na leđa dvojice mladih fudbalera Crvene zvezde, Veljka Nikolića i Željka Gavrića. 

Nazvavši ih "trenutno najboljim igračima" srpskog šampiona, generalni direktor verovatno je preterao, ali svesno, sa ciljem da se još više potrude u dokazivanju treneru Dejanu Stankoviću tokom priprema u Antaliji. 

Možda će vas zanimati

Zasad rade vrlo dobro, bili su zapaženi u drugom poluvremenu duela sa Vardarom (0:0), a Gavrić je i postigao gol na Kipru protiv tamošnjeg Arisa (2:0).


U razgovoru sa novinarima koji izveštavaju iz Turske sa priprema crveno-belih, 19-godišnji krilni napadač osvrnuo se na direktorove reči.

"Uvek postoji opterećenje kada si profesionalni sportista, ali prija mi to. Ne bih se složio da sam najbolji, još se adaptiram, predstoje nove utakmice, ali trudiću se da budem. Ide sve u dobrom smeru". 

Gavrić je prvi deo sezone proveo u drugoligašu Grafičaru, a ove zime ga je trener Dejan Stanković priključio prvom timu.

"Fenomenalan je čovek. Imali smo brojne individualne razgovore. Bio sam stegnut prva dva-tri dana, imao sam tremu od uzbuđenja, pa mi je rekao da se opustim i da se razigram", prisetio se mladi fudbaler.

Ne interesuje ga BiH

Željko Gavrić je tokom aktuelnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dobio poziv Ilije Stolice u mladu reprezentaciju Srbije, a prethodno je bio član kadetske i omladinske selekcije. Pošto je rodom iz Semberije poput Luke Jovića, Dejana Joveljića, Mihaila Ristića... imao je poziv da nastupa za Bosnu i Hercegovinu. "Zvali su me kada sam bio mlađi, ali već od 15 godine sam igrao za Srbiju, tako da me to nije interesovalo".

Upravo je Stankovića naveo kao svog omiljenog igrača crveno-belih, dok od stranaca voli Vilfreda Zahu iz Kristal Palasa.

"Volim da driblam, a vežbanjem stičem rutinu. Volim da 'skidam' njegove poteze", otkrio nam je.

Cilj mu je da ostavi dugok trag u Crvenoj zvezdi i nosi crveno-beli dres na međunarodnoj sceni, a potom... 

"Omiljeni klub mi je Barselona".

Gavrić je bio akter "lude" utakmice omladinaca Crvene zvezd i Partizana, u kojoj su crveno-beli kao gosti stigli od 0:3 u prvom poluvremenu do 4:3 na kraju i osvojili titulu.

"Nismo bili lošiji od Partizana u prvom delu te utakmice, koliko nismo bili koncentrisani. U pauzi nam je trener Lešnjak rekao par reči, između ostalog i to da bi smeo da stavi prst pod nož da ćemo dobiti utakmicu. To nas je trglo i prevagnulo da preokrenemo". 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC