• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Scene horora u Novom Sadu: Grobari napali mladića, isjekli mu nogu?

Autor mondo.rs Izvor Kurir

Sukob je nastao zbog prevlasti u navijačkim grupama, ali i zbog narko-tržišta, javljaju beogradski mediji.

 Navijaci-Grobari-napad-u-Novom-Sadu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

T. M. (21), S. G. (25), D. P. (22) i U. U. (21), svi iz Novog Sada, članovi navijačke grupe Grobari Detelinara, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali sjekirom da ubiju sugrađanina M. R. (27), člana suprotstavljene navijačke frakcije.

Kako piše "Kurir", četvorica navijača Partizana uhapšena su u Loznici. Napad se dogodio 19. januara oko 10 sati u Ulici Momčila Trapavice u novosadskom Novom naselju.

Možda će vas zanimati

"Njih četvorica čekali su M. R. da izađe iz svoje zgrade. Kada ih je vidio, pokušao je da pobjegne, ali su ga stigli i tada je nastao haos. Prvo su ga drvenim dijelom sjekire udarali po glavi, razbili mu nos, a onda su mu oštrim predmetom bukvalno isjekli nogu, koja mu je jedva spasena, da bi mu sjekirom napravili i veliki rez na leđima. Mladić je bio nekoliko dana u komi", kaže izvor Kurira.


Nakon toga, njih četvorica pobjegla su kolima iz Novog Sada.

"Oni su se skrivali u Loznici, u kući koja pripada rođaku jednog od osumnjičenih. Ali efikasnim operativnim radom mladih inspektora novosadske kriminalističke policije, uhapšeni su dok su uživali u toj kući. Kako su rekli, oni su navijači Partizana - Grobari Detelinara, dok je oštećeni isto navijač Partizana, ali druge grupe iz Novog Sada. Sukob je nestao zbog prevlasti u navijačkim grupama, ali i zbog narko-tržišta", dodaje izvor lista.

Takođe, policija je kod U.U. pronašla i manju količinu marihuane, zbog čega se on tereti i da je izvršio krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Ovaj napad nastavak je obračuna zaraćenih grupa navijača Partizana, ne samo u Beogradu već i po Vojvodini. Prošle godine u Kaću u žestokom sukobu dvije zavađene grupe bilo je nekoliko povrijeđenih. Podsjetimo, Nenad Alajbegović (39), zvani Alibeg, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Zabranjeni, teško je ranjen prije nedjelju dana u Beogradu.

On je još jedna žrtva serije napada u kojoj su mete viđeniji pripadnici nekoliko navijačkih grupa i frakcija ovog kluba.

S. G., koji je uhapšen sa još trojicom Novosađana, nekadašnji je fudbaler FK Novi Sad. On je javnosti postao poznat prije tri godine, kada je teško ranjen. U njega su pucala tri napadača dok je ulazio u taksi. Navodno, on se prije toga posvađao sa njima, pa je pokušao da pobjegne.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC