• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je spremna! Najbolja igra ove zime i četiri gola Slovacima

Autor mondo.rs

Celje je bio samo loš dan, Zvezda odigrala impresivan meč protiv trećeplasiranog tima Slovačke. Posebne pohvale Boaćiju, Benu, Nikoliću i Petroviću. Prvi put posle povrede zaigrao i Jovičić.

 Zvezda-Dunajska-Streda-DAC-livestream-prenos-rezultat-golovi-VIDEO Izvor: MONDO/ Jovan Terzić

Dejan Stanković ima razlog za zadovoljstvo posle uspešne "generalke" u Beleku.

Crvena zvezda odigrala je najbolji meč na pripremama u Antaliji protiv slovačke Dunajske Strede i slavila ubedljivo 4:0 (3:0). Posebno impresivno bilo je prvo poluvreme u kojoj je Stanković izabrao startnu postavu kao protiv Ludogoreca, a tih 11 igrača odgovorilo mu je sjajnom igrom.

Možda će vas zanimati

Naročito dobar bio je El Fardu Ben, s kojim Zvezda vodi pregovore oko novog ugovora, koji je ekipu doveo u vođstvo u 3. minutu, da bi ubrzo asistirao i iz kornera za Jovančića u 16.

Najlepši pogodak na meču videli smo u 30. minutu kada je Njegoš Petrović "raspalio" sa tridesetak metara i pokazao da je pred njim odlično proleće, a odličan utisak ostavili su ostali mladi igrači - Veljko Nikolić i Željko Gavrić - koji danas nisu uspeli da se upišu u strelce.

Odličan meč odigrao je i Ričmond Boaći, koji je prvo asistirao Benu za prvi pogodak na meču, da bi u 57. minutu dao svoj prvi gol na ovogodišnjim pripremama. Glavom, posle centaršuta Rodića.

Zvezda je očekivano "povukla ručnu" posle četvrtog gola na meču, Stanković je na dvadeset minuta kraja napravio i "hokejaških" devet izmena kada su i ostali igrači s klupe dobili šansu, a zanimljivo je da su jedino nezamenljivi bili Milan Borjan i Marko Gobeljić.

Vredi istaći i da je i na ovom meču odlično funkcionisao visoki "prvi" presing Zvezde kada rival izlazi s loptom iz zadnje linije posle kog su uspevali da ukradu loptu i uđu u šansu.

Trećeplasirani tim slovačkog prvenstva nije mogao da se nosi sa tim…

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek (Pankov), Babić (Milunović), Rodić (Konatar) - Jovančić (Jovičić), Petrović (Vulić) - Ben (Garsija), Nikolić (Ivanić), Gavrić (Simić) - Boaći (Pavkov).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC