• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković o finišu prelaznog roka: Ako bude neki "poklončić"...

Autor Jovan Terzić

"Svašta se priča, ali mi imamo izveštaje", kazao je Stanković na pitanje o problemima Sekua Sanoga sa kolenima.

 Dejan Stanković o finišu prelaznog roka Ako bude neki poklončić Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

/od reportera MONDA sa priprema u Turskoj/

Crvena zvezda odigrala je u sredu i poslednji meč na pripremama u Turskoj.

Bila je to najbolja kontrolna utakmica do sada, Zvezda je ubedljivo pobedila Dunajsku Stredu (4:0), a to je ujedno bio povod da reporteri beogradskih redakcija porazgovaraju sa Dejanom Stankovićem, novim trenerom crveno-belih, koji nije mnogo govorio za medije od promocije.

Možda će vas zanimati

Naravno, razlog za to bio je potpuni fokus na fizičku i taktičku pripremu ekipe, ali pošto je došlo vreme za polazak u Beograd - Stanković je rado odgovarao na pitanja novinara.


Jedno od njih ticalo se dolaska Sekua Sanoga iz Al Itihada koji je trenutno povređen.

Zbog toga Zvezda čak ponovo gleda na "pijacu".

"Dobio je jak udarac, pun je hematoma i poslali smo ga u Beograd da to skine. Pričali smo mnogo, on je psihološki jak igrač. Dešavaju se takve stvari, vidite i sa Dembeleom u Barseloni koji je jako mnogo plaćen", naveo je Stanković koji je upitan i da li je on insistirao na dolasku snažnog fudbalera iz Obale Slonovače...

"Ja sam tražio zadnjeg veznog. OK sam i ovako, on se povredio i moramo da guramo dalje. Žao mi je što se desilo to što se desilo sa Sanogom, ali moramo da se adaptiramo".

Da li je Dejan Stanković imao uvid u Sanogove rezultate? Kruži priča da njegova kolena nisu u najsjajnijem stanju što su pokazali i lekarski pregledi...

"Jesam, kao i za sve igrače. Trka je bila ok, ali je imao mali deficit u odnosu prednja na zadnju ložu. Kolena? Svašta se priča, ali mi imamo izveštaje. Bilo kog igrača kada bi uzeo u detalje, nikada ne bi prošao lekarski pregled. Svi oni redovno trče. svi smo bili 'razvaljeni'. Pa, ja sam prestao zbog tetive!", naglasio je Dejan Stanković.

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

VAN LA PARA

"To je moja odluka. Igraju samo momci koji su spremni da se bore i žrtvuju za dres. Ko nema to, jednostavno ga grupa odstrani samog i nije mu mesto u ekipi. Težim ka tome da sve probleme rešavamo u svlačionici i da grupa sama rešava probleme".

U Ljutice Bogdana videli smo neuobičajeno miran prelazni rok, sem dolaska Sekua Sanoga i odlaska Marka Marina, nije bilo "zemljotresa".

Prelazni rok ističe u petak tačno u 14 časova, da li je za Zvezdu već završen?

"To morate da pitate gospodu Terzića i Mrkelu. Ja sam OK sa ovim što imamo, a ako mi daju neki 'poklončić', ja ću ga naravno prihvatiti. Imamo otvorenu komunikaciju i o svemu pričamo", poručio je Dejan Stanković.



Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC