• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković "sklonio" i drugog tragičara iz Pireja

Autor mondo.rs

Nastojanja sportskog menadžmenta Crvene zvezde da Tomaneu pronađe klub do kraja februara otežava pandemija koronavirusa u Kini.

 Tomane napušta FK Crvena zvezdatransferi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Antonio Manuel Fernandeš Mendeš, odnosno Tomane, postigao je pet golova uz tri asistencije na 18 utakmica za Crvenu zvezdu.

Ako je sudeći prema tome kako se pokazao na zimskim pripremama kod novog trenera Dejana Stankovića, moguće da će ostati na tim brojkama do kraja sezone 2019/20.

Poslije Žandera Riveira Santane, piše portal "Hotsport", novi stručni štab crveno-bijelih izbacio je iz konkurencije za tim još jednog tragičara iz Pireja.

Izvor: MN PRESS

Tomane (27), doveden prošlog ljeta za 800.000 evra poslije sedam golova na 28 nastupa za portugalskog drugoligaša Tondelu, izgubio je borbu sa Ričmondom Boaćijem i Milanom Pavkovim u februarskim kvalifikacijam za mjesto u špicu napada, pa bi moglo da se dogodi da napusti Beograd do kraja mjeseca.

Problem u nastojanjima sportskog menadžmenta Crvene zvezde da napadaču sa devet nastupa u statnoj postavi u prvenstvenim utakmicama pronađe angažman u Kini predstavlja vanredna situacija sa koronavirusom u toj zemlji, ali i ograničenje broja stranaca u ligi koja bi trebalo da počne 22. februra.

Tomane je u međuvremenu, nezvanično, odbio mogućnost da ode u švedski Heken.

Crvena zvezda u prvom proljećnom meču gostuje Čukaričkom, u subotu od 14.30 uz direktan prenos na TV Arenasport, pa će biti zanimljivo vidjeti čak i protokol za Stankovićevu prvu utakmicu u trenerskoj karijeri.

Poput Tomanea, za drugi dio Superlige i Kup licencirani su i "precrtani" Hoze Kanjas i Radži van La Para i Žander, mada je izvjesnije da će šansu dobiti neki "novi klinci" o čijem je napretku na pripremama na Kipru i Turskoj pisao naš reporter Jovan Terzić.

Deluje da će najozbiljniju priliku da preuzme odgovornost u odbrani titule i napadu na Kup imati Mateo Garsija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC