• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće ih Zvezda, a i niko drugi - "otpisani" ne mrdaju iz Beograda

Autor mondo.rs

Crveno-beli nisu pronašli model po kom bi trojica otpisanih fudbalera napustila Ljutice Bogdana ove zime.

 Neće ih Zvezda, a i niko drugi - "otpisani" Kanjas, Žander i La Para ne mrdaju iz Beograda Izvor: MN Press - ilustracija

Dejan Stanković "precrtao" je Hosea Kanjasa i Žandera već za prvi deo priprema na Kipru, dok je po povratku isto uradio sa Radživom van la Parom koji je bio nedisciplinovan.

Crvena zvezda poručila je trojici inostranih fudbalera da su slobodni u izboru sredine tokom zime, međutim nijedan od njih nije uspeo da pronađe angažman koji bi zadovoljio prvo njih, pa klub, što znači da će do leta ostati u Ljutice Bogdana.

Možda će vas zanimati

Za Žandera se pričalo da je blizu odlaska na Kipar ili u Portugal, kod Kanjasa su u igri bili klubovi iz Turske, dok je najteža situacija bila sa Van la Parom.

Zbog toga što je ove sezone igrao već za dva kluba, Hadersfild i Crvenu zvezdu, brzonogi Holanđanin mogao je da ode samo u neku od zemalja u kojoj fudbalsko prvenstvo počinje od ove zime, kao što je recimo Kina ili SAD, međutim takve ponude nije dobio.

Kako prenosi "Sportski žurnal", navodno se otpisani "trio nefantastiko" nije ni trudio da pronađe angažman, pošto niko nije hteo da preuzme njihove plate za koje će Zvezda ovog proleća izdvojiti 650.000 evra.

Isti izvor navodi i da trojica fudbalera, na koje Dejan Stanković neće računati ovog proleća, i dalje treniraju u Beogradu, odvojeno od prvog tima, shodno propisima UEFA i FIFA. S obzirom na to da je "pijaca" i dalje otvorena u nekim zemljama postoji mala šansa za njihov odlazak, ali je realnije da će potrošiti pola godine života neigrajući.

Sva trojica došla su prošlog leta, ali sem Kanjasa, koji je imao nekoliko solidnih izdanja, nijedan od njih nije opravdao očekivanja i uložen novac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC